| Hlavní místnost | |
|
+9Ikatsu poncek Kawarasi Sheilla Cabby Katashi Aokawa Irasus Tain Kyoko Akira Irion Feya Elären 13 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Feya Elären Zlatý mág (S)
Poèet pøíspìvkù : 482 Join date : 29. 08. 10 Age : 39
| Předmět: Re: Hlavní místnost Thu Dec 29, 2011 9:07 pm | |
| Feya: (Otočí se.) Ano? Hmm...tak půjdeme nahoru, ale ne ke mně. Na druhou stranu. (Mávne na Sheillu a rukou ukáže znamení. Pak vede Katashiho do zvláštních dveří za závěsem a po schodech nahoru.)
Sheilla: (Jde za pult, vyndá z kapsy zlatý medailonek se znakem cechu na oranžové stužce a přiloží ho k destičce ze zvláštního materiálu. Budova se lehce zatřese. Pak dá medailonek zpátky do kapsy, zatáhne závěs u pultu, přehodí přes sebe plášť a vyběhne ven.) | |
|
| |
Katashi Aokawa Mlžný mág (D)
Poèet pøíspìvkù : 531 Join date : 21. 02. 11 Age : 27
| Předmět: Re: Hlavní místnost Fri Dec 30, 2011 7:35 pm | |
| Katasihi : (Trochu udiveně koukám na místnost ke které mě zavedla a vejdu dovnitř.Porozhlédl jsem se a pak se na ní otočil) "Nebudu to zbytečně protahovat takže přejdu rovnou k věci.....potřeboval bych na nějakou dobu opustit cech....zajít si něco zařídit....a tak jsem vás v podstatě jen chtěl poprosit abyste na mně nevypisovala odměnu....myslím že pro cech nejsem nijak moc nápomocen takže moje osobnost nebude nikomu chybět....teda....skoro nikomu...ale nechci aby o tom věděla....vy jste jediná kdo to ví.....a také vás chci požádat jestli byste mě nějak nemohla zbavit značky cechu...." (pověděl jsem.) | |
|
| |
Kyoko
Poèet pøíspìvkù : 301 Join date : 30. 08. 10 Age : 27 Location : Raen street, Erasilea, Igneelia ;)
| Předmět: Re: Hlavní místnost Wed Jan 04, 2012 6:34 pm | |
| Kyoko: (Chvíli na Hira udiveně zírá... A potom k němu přiskočí a začne ho drbat za uchem.) No koukněte na něěěj! Ťuťuťu~... To je ale šmudlaaa | |
|
| |
Ikatsu
Poèet pøíspìvkù : 174 Join date : 08. 11. 11 Age : 29
| Předmět: Re: Hlavní místnost Sat Jan 07, 2012 11:48 am | |
| Hiro ( Když ke mě přichází Kyoko tak se na ní usměju a ona mě podrbe za ušima. Líbí se mi to a vrtím hlavou a pořád se směju)
Ikatsu (Kyoko ke mě jde ale nevím co chce, no uvidíme co udělá. Snad mě nechce praštit. Přijde ke mě a začne hladit Hira. Hirovi se to moc líbí a směje se) | |
|
| |
Ren Krawler
Poèet pøíspìvkù : 13 Join date : 16. 11. 11
| Předmět: Re: Hlavní místnost Sun Jan 08, 2012 3:07 pm | |
| Přišel jsem k Ikatatsuovi a podíval se na tu kočku s křídli. ,,Zajímávé.'' Řeknu spíš pro sebe a prohlížím si to kotě. | |
|
| |
Saeko Busujima
Poèet pøíspìvkù : 11 Join date : 04. 01. 12
| Předmět: Re: Hlavní místnost Sun Jan 08, 2012 7:17 pm | |
| Saeko: (Konečně jsem se chtěla přidat do nějakého cechu jenže jsem nevěděla kam...Neznala jsem žádný cech poblíž mého aktuálního místa...Rozhodla jsem se odejít,a tak jsem odešla z domu,ale předtím jsem se rozloučila se svojí matkou..Bylo to těžké,ale život musí jít dál...Chtěla jsem se podívat do Igneelie a přidat se do ?Fiery Rainbow? [nevím jaký je to cech]...Asi tak za hodinu jsem dorazila na loď,která vyplouvala do Igneelie...Pár hodin jsem si tam zdřímla,a tak to pro mě uběhlo velmi rychle...Konečně jsem dorazila rozhlídla jsem se kolem a pomyslela si.../Tak tohle má být Igneelie? Celkem slušný.../Povzdechla jsem si a v kročila přímo kupředu skrz Igneelie najít budovu cechu ?Fiery Rainbow?...Celkem hodně dlouho jsem hledala budovu a mezitím jsem bloudila a bloudila...Když sem konečně dorazila zřejmě do budovy cechu ?Feiry Rainbow?...Otevřela jsem dveře a koukala jsem se jak z jara na ně co tam byli.../Hmmm ksoo kdo je z nich jejich mistr to bude dlouhé hledání/ opět jsem si pomyslela) Gomenasai mina [kdo neví tak je to promiňte lidi] ,ale prosím vás kde je mistr tohohle cechu?...(křikla jsem přes celou místnost...) | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavní místnost Sun Jan 08, 2012 9:00 pm | |
| Feya: Hmm.. (Prohrábla si rukou vlasy.) Fajn. (Pak ) Ale koukej se nám vrátit. (Se smíchem mu naznačí, že jdou zpátky.) *jojo, Fiery Rainbow | |
|
| |
Katashi Aokawa Mlžný mág (D)
Poèet pøíspìvkù : 531 Join date : 21. 02. 11 Age : 27
| Předmět: Re: Hlavní místnost Sun Jan 08, 2012 9:04 pm | |
| Katashi: Pokusím se....ale nečekejte mě brzy...bude to na dlouho... (řekl jsem s úplně vážným výrazem a chystal se odejít avšak ve dveřích jsem se zastavil.) Shielle o tomhle neříkej.... (dodal jsem a pak už definitivně vyšel z pokoje a pak i z cechu./Hmmm....sbalit se....a zmizet odtud..../ pomyslel jsem si a vyrazil ke svému baráčku.) | |
|
| |
Kyoko
Poèet pøíspìvkù : 301 Join date : 30. 08. 10 Age : 27 Location : Raen street, Erasilea, Igneelia ;)
| Předmět: Re: Hlavní místnost Mon Jan 09, 2012 3:17 pm | |
| Kyoko: (Přestane Hira drbat. Chvíli pozoruje Saeko a přemýšlí.) To je Feya. Zrovna nahoře něco probírala s Katashim, ale nevím jestli jí teď smíme rušit. Zkus počkat, dřív či později se tu musí objevit. (Zasměje se.) Chceš se k nám přidat? | |
|
| |
Saeko Busujima
| Předmět: Re: Hlavní místnost Mon Jan 09, 2012 5:06 pm | |
| Saeko: (Ohlédla jsem se a prvně jsem nevěděla kdo na mě mluví...Podrbala jsem se na hlavě a asi jsem zaměřila osobu,která na mě promluvila...Půjdu k ní blíž a ještě se radši ujistit,že je to ona)Uhm,gomen ale to jste na mě mluvila vy?...(když jsem dořekla opět jsem pokračovala v mluvení aniž by mi na tu mojí předchozí otázku opověděla...)Takže Feya mistr? Čekat tady? Ach jo...(řekla jsem smutným hlasem a podívala se na strop...)Ano! Chtěla bych se jsem přidat hodně jsem o tomto cechu slyšela a budu ráda když mě přijmete...(řekla jsem)Jinak jsem Saeko...(dodala jsem ještě...) | |
|
| |
Kyoko
| Předmět: Re: Hlavní místnost Mon Jan 09, 2012 5:59 pm | |
| Kyoko: Kyoko. A můžeš mi tykat. (Usměje se a podá ruku.) | |
|
| |
Saeko Busujima
| Předmět: Re: Hlavní místnost Mon Jan 09, 2012 6:33 pm | |
| Saeko: Tak dobře Kyoko?...(řekla jsem s ušklebením a usměvem na tváři,ale tento výraz netrval moc dlouho a zase ho nahradil znuděný a otravný výraz...)Pchm jsem tu pár minut a už se nudím sakra co to se mnou je?...Radši si jdu dát panáka a něco k zubu...To mám jít támhle nebo?...(optala jsem se Kyoko...) | |
|
| |
Kyoko
| Předmět: Re: Hlavní místnost Tue Jan 10, 2012 5:57 pm | |
| Kyoko: (Pohlédne k baru.) No... Sheilla, naše barmanka, se momentálně někde fláká, ale jestli chceš, můžes se obsloužit sama. (Zazubí se.) | |
|
| |
Saeko Busujima
| Předmět: Re: Hlavní místnost Tue Jan 10, 2012 6:25 pm | |
| Saeko:(Podívala se udiveně...)No tak dobře...(řekla jsem pokrčila rameny a odešla jsem k baru...Když jsem už skoro byla u baru tak jsem se otočila a šla zpátky ke Kyoko...) Ahhh bože co se děje?...(šeptla jsem si pro sebe) Ehm to asi nepůjde...(trapnej úsměv)Bude to vypadat divně bojím se že mi něco udělají když si něco vezmu...(dodala jsem...) | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavní místnost Tue Jan 10, 2012 8:30 pm | |
| Feya: (Prošla a chystala se jít nahoru.) | |
|
| |
Kyoko
| Předmět: Re: Hlavní místnost Wed Jan 11, 2012 6:24 pm | |
| Kyoko: (Všimne si procházející Feyi. Zařve.) FEYOOOO~! Ehm... (Teď už tišeji řekne.) Je tu zájemce o vstup do cechu... | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavní místnost Wed Jan 11, 2012 7:30 pm | |
| Feya: Eh? (Otočí se. Uvidí Saeko a na ní.) Vítám tě u nás v cechu! Jakpak se jmenuješ? A jakoupak magii ovládáš? | |
|
| |
Saeko Busujima
| Předmět: Re: Hlavní místnost Wed Jan 11, 2012 8:09 pm | |
| Saeko: Uhm (Trošku mě to zaskočila ta reakce byla nějaká až moc kladná...)Uhm dobře tak tedy jo...(podívala jsem se znovu na mého asi nového mistra a nejasným hlasem jsem řekla)No magie říkate? Asi bleskovou magii...(řekla jsem a usmála jsem se) | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavní místnost Fri Jan 13, 2012 4:10 pm | |
| Feya: Hmm...blesky... No výborně! Nikoho s takovou magií tu zatím nemáme. (Vyndá razítko a .) Tak kam to bude? | |
|
| |
Saeko Busujima
| Předmět: Re: Hlavní místnost Fri Jan 13, 2012 5:14 pm | |
| Saeko: Dobře...(podívala jsem se na ní trochu jsem vypadala zamyšleně) Tak třeba sem! (Ukázala jsem rukou kam asi někde kousek nad hrudí a trošku pod klíční kostí na levo...) | |
|
| |
Sheilla Cabby Mlžný mág (D)
Poèet pøíspìvkù : 226 Join date : 26. 02. 11 Age : 27
| Předmět: Re: Hlavní místnost Fri Jan 13, 2012 5:49 pm | |
| *nechce se mi přelogovat a tak píšu z Shei Feya: (Dá jí razítko.) No vidíš, světle fialová. ( ) | |
|
| |
Kyoko
| Předmět: Re: Hlavní místnost Wed Feb 15, 2012 6:27 pm | |
| | |
|
| |
Akira Irion Stříbrný mág (C)
Poèet pøíspìvkù : 153 Join date : 30. 08. 10 Age : 27
| Předmět: Re: Hlavní místnost Wed Feb 15, 2012 6:30 pm | |
| Akira: HEJ! HEJ ONO TO KŘU....! (S vejcem nad hlavou se přiřítí do cechu, ale zakopne o práh, flákne sebou a vejce jí vyletí z ruky.) | |
|
| |
Kyoko
| Předmět: Re: Hlavní místnost Wed Feb 15, 2012 6:37 pm | |
| Kyoko: (Křik Akiry jí probudí. Unaveně zamžourá na letící vejce. Lekne se a práskne se nádasou kopí do hlavy.) GHHHHRWBRWMLR!! (Zařve a naštvaně si prohrábne vlasy u místa nehody. Vrhne naštvaný pohled na Akiru, ale rychle se vzpamatuje a skočí za vejcem. Zachytí ho těsně nad zemí.)
Vejce: Křup! | |
|
| |
Akira Irion Stříbrný mág (C)
Poèet pøíspìvkù : 153 Join date : 30. 08. 10 Age : 27
| Předmět: Re: Hlavní místnost Wed Feb 15, 2012 6:40 pm | |
| Akira: (Plazí se ke Kyoko, oči křečovitě zavřené a ječí.) NÉ, MOJE VEJCÉÉÉÉÉÉ!
Na vejci se objeví dlouhá prasklina. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Hlavní místnost | |
| |
|
| |
| Hlavní místnost | |
|