| Hlavní místnost | |
|
+9Ikatsu poncek Kawarasi Sheilla Cabby Katashi Aokawa Irasus Tain Kyoko Akira Irion Feya Elären 13 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Katashi Aokawa Mlžný mág (D)
Poèet pøíspìvkù : 531 Join date : 21. 02. 11 Age : 27
| Předmět: Re: Hlavní místnost Wed Nov 23, 2011 8:57 pm | |
| Katashi : Hmmm...nazdar...tvoje jméno je mi někde....co potřebuješ?? (řekl jsem otráveně /Další noví....bože můj...to tu bude jako v zoo....hlavně když má vejce....ještě se mu z toho vylíhne opice... / pomyslel jsem si , nahlas jsem nic neříkal a ani jsem se na něj nepodíval.) | |
|
| |
Ikatsu
Poèet pøíspìvkù : 174 Join date : 08. 11. 11 Age : 29
| Předmět: Re: Hlavní místnost Wed Nov 23, 2011 9:13 pm | |
| Ikatsu: (Podívám se na něj vážně) Potřebuju vědět komu patří tyto věci, proč po mě jde, pro koho pracuje a co je vůbec zač. (Vytáhnu z kapsy ten kus pláště a ten trhn z ještěra a podám ho Katashimu) | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavní místnost Wed Nov 23, 2011 9:19 pm | |
| Katashi : Heh.....asi si pleteš Archív s něčím jiným...v Archívu nenajdu proč po tobě někdo jde! (řekl jsem zvýšeným hlasem a nevěřícně jsem zakroutil hlavou...Věci jsem vzal a naskenoval je do Archívu....Chvíli to trvalo než jsem něco našel....) Jmenuje se Ransu Firebird...a teoreticky to ani není člověk...ovládá ztracenou magii Kurai āto: Kaen no Arëwa (Temné umění: Plamen Arëwy)....nic víc tu není.... | |
|
| |
Ikatsu
| Předmět: Re: Hlavní místnost Wed Nov 23, 2011 9:52 pm | |
| Ikatsu: (Vezmu si zpět věci.) Díky. A pro příště nemusíš být na lidi tak hnusej. (Odcházím zpět a sedám si na židli.) | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavní místnost Wed Nov 23, 2011 10:04 pm | |
| Katashi : Jo...nemáš zač.... (řekl jsem a vstal jsem.Nevypadalo to že mě tu ještě někdo nutně potřebuje tak jsem vyrazil na jediné místo kde jsem mohl mít klid od všech nevítaných hostů) | |
|
| |
Ikatsu
| Předmět: Re: Hlavní místnost Sat Nov 26, 2011 4:21 pm | |
| Ikatsu: ( Spokojeně si sedím na lavičce a hladím vejce. Na chvíly si však zdřívnu ale vejce po celou dobu pevně držím. Vzbudím se a začnu si vejce prohlížet ze všech stran, abych se ujistil jestli není nikde požkozené. Když uvidím že je v ideálním stavu, tak se zničeho nic začne vejce hýbat. Tentokrát se ale nepohnulo jen jednou. Zdá se že se to chystá vylíhnout aspoň podle mého názoru. Postavím ho na stůl a sleduju ho a zároveň dávám pozor, aby nespadlo ze stolu když se tak moc hýbe.) | |
|
| |
Feya Elären Zlatý mág (S)
Poèet pøíspìvkù : 482 Join date : 29. 08. 10 Age : 39
| Předmět: Re: Hlavní místnost Thu Dec 01, 2011 7:32 pm | |
| Sheilla: (Trochu ustaraně a nešťastně se koukne po Katashim a zajde za pult.) | |
|
| |
Ikatsu
| Předmět: Re: Hlavní místnost Thu Dec 01, 2011 7:59 pm | |
| Ikatsu: Už je to tu.!!! (Vejce se hýbalo čím dál víc. Náhle začalo praskat. Když popraskalo celé vejce objevila se z vejce jasná záře, která rozzářila celou místnost. Z vejce se vylíhla malé hnědé kotě s bílími křídly. Lítalo v místnosti a přistálo na mé hlavě. Vypadalo spokojeně a mělo zavřené oči.. S úsměvem hodím pohled očima nahoru na kotě.) | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavní místnost Thu Dec 01, 2011 8:15 pm | |
| Sheilla: To...to je přece... (S užaslým pohledem jde k Ikatsuovi.) To je přece Exceed! | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavní místnost Thu Dec 01, 2011 8:17 pm | |
| Katashi : (Pomalým krokem jsem vešel do cechu a rozhlédl jsem se.Na Ikatsově hlavě sedělo něco , ale nejevil jsem o to značný zájem.Jako před tím jsem si sed někam dál od lidí , nejlépe do rohu cechu a jen jsem tam tak seděl a koukal na bar) | |
|
| |
Ikatsu
| Předmět: Re: Hlavní místnost Thu Dec 01, 2011 8:18 pm | |
| Hiro: (Otevře svá malá očka a roztáhne nohy a ruce a řekne) Aye Ikatsu: Hele ono to promluvilo. (Usměju se a jsem šťastnej co se právě stalo.) Exceed? To je co? Nějaký druh kočky s křídly? | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavní místnost Thu Dec 08, 2011 8:30 pm | |
| Sheilla: Jop! Exceedi kdysi dávno přišli do Fiore z Edolasu. Ale tady bych je vážně nečekala....
Důležité Mezi Fiore (a vůbec celým "starým kontinentem") a Igneeliou je magická bariéra, aby se zabránilo ovládání jedné země druhou. Igneelia je tím pádem naprosto samostatná a s Fiore nemá žádné styky ani jejich možnost. | |
|
| |
Ikatsu
| Předmět: Re: Hlavní místnost Wed Dec 21, 2011 5:43 pm | |
| Ikatsu (S hiroem na hlavě si jdu sednou k nějakému stolu zatímco Hiro usnlu tak já přemýšlím jestli si mám vzít nějakou misi abych se nenudil ale co bych udělal s Hiroem je ještě strašně maličký.)
Hiro (Maličký Hiro si spí na Ikatsuově hlavě a vypadá roztomile.) | |
|
| |
Ren Krawler
Poèet pøíspìvkù : 13 Join date : 16. 11. 11
| Předmět: Re: Hlavní místnost Thu Dec 22, 2011 3:10 pm | |
| Přijdu do místnosti a rozhlížím se, pak uvidím nějaké lidi, tak dojdu k nim. ,,Lidi prosím vás prozradíte mi kdo je váš guildmaster?'' Prohlídnu si je a trpělivě vyčkávám na odpověď. | |
|
| |
Ikatsu
| Předmět: Re: Hlavní místnost Thu Dec 22, 2011 3:21 pm | |
| Ikatsu (Koukám se po místnosti a Lilith tam jen tak stojí jako tělo bez duše. Náhle přijde někdo úplně nový do místnosti kterého jsem nikdy v životě neviděl. Ptal se kdo je náš guildmaster hm.) To je naše Feya táhmle ji najdeš. (Ukážu směrem kde je Feya) | |
|
| |
Ren Krawler
| Předmět: Re: Hlavní místnost Thu Dec 22, 2011 3:26 pm | |
| Podívám se směrem, kterým ukázal a pak mu poděkuju. ,,Díky.'' Jdu za tou Feyou a u ní se zastavím. ,,Dobrý den, prý jste guildmaster.'' Řeknu, chvíli počkám a pak spustím. ,,Rád bych se přidal do vašeho cechu.'' Srovnám si myšlenky a uklidním se, pak trpělivě čekám na odpověď a v hlavě si říkám. Buď klidný a bude to dobré. Buď klidný a bude to dobré. Buď klidný a bude to dobré. | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavní místnost Thu Dec 22, 2011 4:14 pm | |
| Feya: ( ) Fajn. Jak se jmenuješ a co ovládáš? (V ruce se jí objeví rapír a pero, které samo zapisuje. /Pff...chtělo by to účetního.../) | |
|
| |
Ren Krawler
| Předmět: Re: Hlavní místnost Thu Dec 22, 2011 4:52 pm | |
| ,,Jmenuju se Ren Krawler a ovládám temnou magii.'' Řeknu s úsměvem a doufám že mě kvůli tomu nevihodí nebo nezabijí. | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavní místnost Thu Dec 22, 2011 5:09 pm | |
| Feya: Hmm...jojo. (Kouká do papírů. Pak mu podá ruku a ) Vítej ve Fiery Rainbow! (Vyndá z kapsy razítko.) Kampak ho chceš? | |
|
| |
Ren Krawler
| Předmět: Re: Hlavní místnost Thu Dec 22, 2011 5:14 pm | |
| ,,Děkuju.'' Potřesu si s ní rukou a ona pak vyndá razítko a zeptá se mě kam ho chci. Vyhrnu si rukáv a ukážu na svoje pravé rameno. ,,Třeba sem.'' A usměju se na ni. | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavní místnost Fri Dec 23, 2011 3:20 pm | |
| Feya: (Dá mu razítko.) Tak. A hotovo. ( ) | |
|
| |
Kyoko
Poèet pøíspìvkù : 301 Join date : 30. 08. 10 Age : 27 Location : Raen street, Erasilea, Igneelia ;)
| Předmět: Re: Hlavní místnost Fri Dec 23, 2011 5:24 pm | |
| Kyoko: (Vejde a rozhlédne se kolem. Opírá se o kopí.) Zase někdo novej? (Zívne s pohledem upřeným na Rena. Kopí si hodí přes rameno, přistoupí k Renovi a natáhne k němu ruku.) Kyoko, těší mě. (Zazubí se. Úsměv jí zamrzne na tváři když spatří Ikatsua se svým Exceedem.) A to má bejt jako co? | |
|
| |
Ren Krawler
| Předmět: Re: Hlavní místnost Fri Dec 23, 2011 7:09 pm | |
| ,,Díky.'' Řeknu k Feye a pak se podívám že ke mě někdo jde. Řekne mi že je Kyoko a podá mi ruku, tak to udělám taky. Podám jí ruku a řeknu. ,,Jsem sem Ren.'' Pak se podívám na své nové tetování a uznám že je hezké. Znovu se podívám na ni, a pak směrem kam se podívala. To je ten co mi poradil. Prožene se mi hlavou a pak se otočím na ni. ,,Myslím že vy dva spolu moc dobře nevycházíte.'' A trochu se usměju. | |
|
| |
Ikatsu
| Předmět: Re: Hlavní místnost Fri Dec 23, 2011 8:02 pm | |
| Ikatsu: (Podívám se na Kyoko a zdá se že se jí něco buď nelíbí nebo je zmatená) Tohle je Exceed. Pojmenoval jsem ho Hiro. Vypadá jako malé kotě z křídly. Je celkem roztomilý.
Hiro (Otevře svá malá očka a podívá se na Kyoko a zvedne svou pravou tlapku. Řekne) Aye. | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavní místnost Mon Dec 26, 2011 7:00 pm | |
| Katashi: (Po chvíli jsem se probral z docela delší nepřítomnosti a rozhlédl jsem se po cechu.Něco mi tu nesedělo.A po chvíli jsem věděl co./Vážně....bude to zvěřinec....těch lidí přibývá moc rychle...../ pomyslel jsem si a promnul si oči.Uviděl jsem také osobu kterou jsem nějakou dobu hledal.Vstal jsem a přešel k Feye.) Dobrý den Feya-sama...potřeboval bych s vámi něco probrat...ale v soukromí... (řekl jsem vážně) | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Hlavní místnost | |
| |
|
| |
| Hlavní místnost | |
|