RPG hra podle anime Fairy Tail
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RPG hra podle anime Fairy Tail

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Hlavní místnost

Goto down 
+9
Ikatsu
poncek
Kawarasi
Sheilla Cabby
Katashi Aokawa
Irasus Tain
Kyoko
Akira Irion
Feya Elären
13 posters
Jdi na stránku : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 22  Next
AutorZpráva
Sheilla Cabby
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Sheilla Cabby

Poèet pøíspìvkù : 226

Hlavní místnost - Stránka 11 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 11 I_icon_minitimeTue Apr 26, 2011 6:13 pm

Sheilla: (Přinese obvaz a jde mu to ošetřit.)
Návrat nahoru Goto down
Katashi Aokawa
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Katashi Aokawa

Poèet pøíspìvkù : 531

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 11 I_icon_minitimeTue Apr 26, 2011 6:17 pm

Katashi: (Ještě jednou si prohlédnu ruku) Díky , ale říkal jsem že to nebolí (řeknu a zadívám se do země ale pak se kouknu na Sheillu a Smile)
Návrat nahoru Goto down
http://rpg-halfprince.forumczech.com/
poncek

poncek

Poèet pøíspìvkù : 8

PříspěvekPředmět: Re:Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 11 I_icon_minitimeThu Apr 28, 2011 7:47 pm

Itsuki

(Poměrně chladně se podívám na oba lidi.V poslední době jsem více ledovější než dřív./Zajímá mně,proč jsem tak nepřístupný?Co se to stalo,že to takhle dopadlo?/Přemýšlím v duchu a v ruce si hraju se skleničkou od vody.)
Návrat nahoru Goto down
Sheilla Cabby
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Sheilla Cabby

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 11 I_icon_minitimeThu Apr 28, 2011 7:51 pm

Sheilla: (Smile a otočí se na Itsukiho.) Asi budeš chtít známku, ne?
Návrat nahoru Goto down
Katashi Aokawa
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Katashi Aokawa

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 11 I_icon_minitimeThu Apr 28, 2011 7:56 pm

Katashi: (Obvázanou ruku stisknu v pěst) Ještě jednou ti děkuju (řeknu Sheille a Smile./Pokud to takhle bude vždy když uvidím ten její obličej....tak to tady dlouho nevydržím....Musím se o to postarat..jinak/ trochu Sad pohled do země)
Návrat nahoru Goto down
poncek

poncek

PříspěvekPředmět: Re:Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 11 I_icon_minitimeThu Apr 28, 2011 8:07 pm

Itsuki

(Vrátím se do reality ze svých myšlenek a mírně zmateně kývnu hlavou.Sleduji co se kolem děje a pak si uvědomím,že jsem byl tak ponořen do myšlenek,že jsem se stratil uvnitř sebe samého.) Jo,jistě (Zazní můj nepřirozeně studený hlas)
Návrat nahoru Goto down
Feya Elären
Zlatý mág (S)
Zlatý mág (S)
Feya Elären

Poèet pøíspìvkù : 482

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 11 I_icon_minitimeSun May 01, 2011 5:57 pm

Feya: (Objeví se nad schody a sejde dolů.) Tak mi to tu panstvo nezbořte, musím na zasedání Rady...zase něco chtějí. (Milý Smile a když jde kolem Sheilly hodí jí do ruky magické razítko na cechovní známku. Pak odejde.)
Návrat nahoru Goto down
http://kuroineko-animeworld.blog.cz
Katashi Aokawa
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Katashi Aokawa

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 11 I_icon_minitimeSun May 01, 2011 6:06 pm

Katashi: (Na chvíli se odtrhnu od hledání protože uslyším něčí kroky na schodech.Kouknu se na ně a uvidím Feyu-san) Dobrý den...Feya-san (řeknu a Smile) Mno...myslím že až na zboření to tu nebude (řeknu a podrbu se na hlavě./Ale pokud přijde ona....../ pomyslím si a můj výraz trochu zvážní.Pak když odejde tak se vrátím k práci)
Návrat nahoru Goto down
Sheilla Cabby
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Sheilla Cabby

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 11 I_icon_minitimeSun May 01, 2011 6:20 pm

Sheilla: (Chytne razítko, zasměje se Feyiné poznámce a zase se otočí na Itsukiho.) Tak jaká barva a kam?
Návrat nahoru Goto down
poncek

poncek

PříspěvekPředmět: Re:Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 11 I_icon_minitimeSun May 01, 2011 7:42 pm

Itsuki

(Když po schodech někdo sejde,tak se otočí,ale nedokáže vydat ani hlásku./Dneska jsem úplně mimo./Nahodí zamyšlený výraz a nakonec řekne s obtížemi.) Modrou...na....levé předloktí. (Podívá se na "razítkovač" a na tváři se mu konečně podaří vykouzlit lehký Smile )
Návrat nahoru Goto down
Sheilla Cabby
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Sheilla Cabby

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 11 I_icon_minitimeSun May 01, 2011 7:49 pm

Sheilla: (Dá mu značku tam kam chce. Smile) Líbí? (Koukne po Katashim, co to tam dělá.)
Návrat nahoru Goto down
Katashi Aokawa
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Katashi Aokawa

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 11 I_icon_minitimeSun May 01, 2011 7:52 pm

Katashi: (Na chvíli jsem vypnul archív a protáhl jsem se./Ksooo...to hledání je únavné....ale pro Ní to musím udělat/ pomyslím si.Chvíli tam jen tak sedím a pak se vrátím ke hledání)
Návrat nahoru Goto down
Kyoko

Kyoko

Poèet pøíspìvkù : 301

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 11 I_icon_minitimeMon May 02, 2011 5:58 pm

Kyoko: (Vejde do cechu s knihou v ruce. Sedne si k baru, knihou práskne o stůl, rozevře ji a začte se.)
Návrat nahoru Goto down
Katashi Aokawa
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Katashi Aokawa

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 11 I_icon_minitimeMon May 02, 2011 7:25 pm

Katashi: (Od práce mě vytrhne nějaký hlasitý zvuk./Kso....jaký blb může tohle udělat??/ pomyslím si a kouknu se na místo odkud vyšel zvuk.Všimnu si Kyoko./Ona je asi vážně blbá...takhle nás lekat/ pomyslím si a pak se vrátím k práci)
Návrat nahoru Goto down
Sheilla Cabby
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Sheilla Cabby

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 11 I_icon_minitimeTue May 03, 2011 2:56 pm

Sheilla: (Ohlédne se po Kyoko a mile Smile) Tak co, jak se má Akira? Jak se praštila hlavou do dveří, to muselo bolet.... Dáš si něco?
Návrat nahoru Goto down
Katashi Aokawa
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Katashi Aokawa

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 11 I_icon_minitimeTue May 03, 2011 3:09 pm

Katashi: (Když tak hledám tak těch informací o té ženské a o jejim cechu mám pořád víc./Vypadá to docela špatně...pokud je to nějaký elitní zabiják tak po 10 sekundách boje bude po mně...a to nechci...hlavně kvůli Ní/ pomyslím si a kouknu se na Sheillu. /No....vypadá to hůř než jsem myslel...když budu sám tak jí na 100% neporazím...ale...kdybych...možná kdybych je..poprosil o pomoc....no...nevím jak by to dopadlo...mezi námi to není zrovna nejlepší kamarádství...ale....no nic...raději/ pomyslím si a pak se zase pustím do hledání.)

Návrat nahoru Goto down
Kyoko

Kyoko

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 11 I_icon_minitimeTue May 03, 2011 6:36 pm

Kyoko: (Zvedne hlavu.) Snad jí nic není, už jsem jí dlouho neviděla. (Usměje se.) Dám si jenom vodu, díky za optání. (Zamračí se.) Není ti něco? Vypadáš nějak ustaraně.
Návrat nahoru Goto down
Sheilla Cabby
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Sheilla Cabby

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 11 I_icon_minitimeTue May 03, 2011 6:56 pm

Sheilla: (Podá jí skleníčku vody, co měla připravenou na pultíku a Smile) Ále nic zvláštního...jen menší (zadrhne se) ..problémek. (Koukne tázavě po Katashim, jako by čekala na vysvětlení.)

PS: Kde už jsi v AB?
Návrat nahoru Goto down
Kyoko

Kyoko

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 11 I_icon_minitimeTue May 03, 2011 7:08 pm

Kyoko: (Vezme skleničku a upije.) Díky. Nemusíš mi to vysvětlovat jestli nechceš. Promiň.
Návrat nahoru Goto down
Katashi Aokawa
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Katashi Aokawa

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 11 I_icon_minitimeTue May 03, 2011 7:19 pm

Katashi: ( Smile se na Sheillu a pak Deaktivuju archív) Mno...je tady takový "malý" zádrhel s takovou Sviní (řeknu trochu naštvaně a ruku sevřu v pěst) No...Ta Svině...prostě.....Když byla Sheilla mladší (Sad)...tak jí ta Svině chtěla....no prostě s ní Sheilla měla problém kvůli magie..(Evil or Very Mad )..No....a tak jsem začal s hledáním...zjistil jsem docela....zajímavé věci o jejím cechu.....a dál...dál už neřeknu nic...nechci tu chudinku už víc trápit (Sad)
Návrat nahoru Goto down
Kyoko

Kyoko

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 11 I_icon_minitimeTue May 03, 2011 7:24 pm

Kyoko: (Zamračí se.) No nic. Pardon že jsem se ptala. (Vrátí se ke knize.)
Návrat nahoru Goto down
Sheilla Cabby
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Sheilla Cabby

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 11 I_icon_minitimeThu May 05, 2011 7:12 pm

Sheilla: V pořádku.... nebudu tě do toho tahat. Je to můj problém. (Pokus o Smile)
Návrat nahoru Goto down
Katashi Aokawa
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Katashi Aokawa

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 11 I_icon_minitimeThu May 05, 2011 7:17 pm

Katashi: Uvidíš...bude to v pořádku...za chvíli ( Smile a pak se vrátím k hledání)
Návrat nahoru Goto down
Sheilla Cabby
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Sheilla Cabby

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 11 I_icon_minitimeMon May 09, 2011 5:20 pm

Sheilla: (Stoupne si za pult, vytáhne blok a něco píše.)
Návrat nahoru Goto down
Katashi Aokawa
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Katashi Aokawa

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 11 I_icon_minitimeMon May 09, 2011 5:43 pm

Katashi: (Hledání nepřineslo už nic nového a tak jsem přestal.Deaktivoval jsem archív a pohodlně jsem se usadil na křesle a všechny informace jsem si přerovnával v hlavě.)
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 11 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Hlavní místnost
Strana 11 z 22Jdi na stránku : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 22  Next
 Similar topics
-
» Společenská místnost
» Společenská místnost

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
RPG hra podle anime Fairy Tail :: Off topic :: Koš-
Přejdi na: