| Hlavní místnost | |
|
+9Ikatsu poncek Kawarasi Sheilla Cabby Katashi Aokawa Irasus Tain Kyoko Akira Irion Feya Elären 13 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Sheilla Cabby Mlžný mág (D)
Poèet pøíspìvkù : 226 Join date : 26. 02. 11 Age : 27
| Předmět: Re: Hlavní místnost Tue Apr 26, 2011 6:13 pm | |
| Sheilla: (Přinese obvaz a jde mu to ošetřit.) | |
|
| |
Katashi Aokawa Mlžný mág (D)
Poèet pøíspìvkù : 531 Join date : 21. 02. 11 Age : 27
| Předmět: Re: Hlavní místnost Tue Apr 26, 2011 6:17 pm | |
| Katashi: (Ještě jednou si prohlédnu ruku) Díky , ale říkal jsem že to nebolí (řeknu a zadívám se do země ale pak se kouknu na Sheillu a ) | |
|
| |
poncek
Poèet pøíspìvkù : 8 Join date : 14. 02. 11 Age : 29 Location : Czech Republic
| Předmět: Re:Hlavní místnost Thu Apr 28, 2011 7:47 pm | |
| Itsuki
(Poměrně chladně se podívám na oba lidi.V poslední době jsem více ledovější než dřív./Zajímá mně,proč jsem tak nepřístupný?Co se to stalo,že to takhle dopadlo?/Přemýšlím v duchu a v ruce si hraju se skleničkou od vody.) | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavní místnost Thu Apr 28, 2011 7:51 pm | |
| Sheilla: ( a otočí se na Itsukiho.) Asi budeš chtít známku, ne? | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavní místnost Thu Apr 28, 2011 7:56 pm | |
| Katashi: (Obvázanou ruku stisknu v pěst) Ještě jednou ti děkuju (řeknu Sheille a . /Pokud to takhle bude vždy když uvidím ten její obličej....tak to tady dlouho nevydržím....Musím se o to postarat..jinak/ trochu pohled do země) | |
|
| |
poncek
| Předmět: Re:Hlavní místnost Thu Apr 28, 2011 8:07 pm | |
| Itsuki
(Vrátím se do reality ze svých myšlenek a mírně zmateně kývnu hlavou.Sleduji co se kolem děje a pak si uvědomím,že jsem byl tak ponořen do myšlenek,že jsem se stratil uvnitř sebe samého.) Jo,jistě (Zazní můj nepřirozeně studený hlas) | |
|
| |
Feya Elären Zlatý mág (S)
Poèet pøíspìvkù : 482 Join date : 29. 08. 10 Age : 39
| Předmět: Re: Hlavní místnost Sun May 01, 2011 5:57 pm | |
| Feya: (Objeví se nad schody a sejde dolů.) Tak mi to tu panstvo nezbořte, musím na zasedání Rady...zase něco chtějí. (Milý a když jde kolem Sheilly hodí jí do ruky magické razítko na cechovní známku. Pak odejde.) | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavní místnost Sun May 01, 2011 6:06 pm | |
| Katashi: (Na chvíli se odtrhnu od hledání protože uslyším něčí kroky na schodech.Kouknu se na ně a uvidím Feyu-san) Dobrý den...Feya-san (řeknu a ) Mno...myslím že až na zboření to tu nebude (řeknu a podrbu se na hlavě./Ale pokud přijde ona....../ pomyslím si a můj výraz trochu zvážní.Pak když odejde tak se vrátím k práci) | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavní místnost Sun May 01, 2011 6:20 pm | |
| Sheilla: (Chytne razítko, zasměje se Feyiné poznámce a zase se otočí na Itsukiho.) Tak jaká barva a kam? | |
|
| |
poncek
| Předmět: Re:Hlavní místnost Sun May 01, 2011 7:42 pm | |
| Itsuki(Když po schodech někdo sejde,tak se otočí,ale nedokáže vydat ani hlásku./Dneska jsem úplně mimo./Nahodí zamyšlený výraz a nakonec řekne s obtížemi.) Modrou...na....levé předloktí. (Podívá se na "razítkovač" a na tváři se mu konečně podaří vykouzlit lehký ) | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavní místnost Sun May 01, 2011 7:49 pm | |
| Sheilla: (Dá mu značku tam kam chce. ) Líbí? (Koukne po Katashim, co to tam dělá.) | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavní místnost Sun May 01, 2011 7:52 pm | |
| Katashi: (Na chvíli jsem vypnul archív a protáhl jsem se./Ksooo...to hledání je únavné....ale pro Ní to musím udělat/ pomyslím si.Chvíli tam jen tak sedím a pak se vrátím ke hledání) | |
|
| |
Kyoko
Poèet pøíspìvkù : 301 Join date : 30. 08. 10 Age : 27 Location : Raen street, Erasilea, Igneelia ;)
| Předmět: Re: Hlavní místnost Mon May 02, 2011 5:58 pm | |
| Kyoko: (Vejde do cechu s knihou v ruce. Sedne si k baru, knihou práskne o stůl, rozevře ji a začte se.) | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavní místnost Mon May 02, 2011 7:25 pm | |
| Katashi: (Od práce mě vytrhne nějaký hlasitý zvuk./Kso....jaký blb může tohle udělat??/ pomyslím si a kouknu se na místo odkud vyšel zvuk.Všimnu si Kyoko./Ona je asi vážně blbá...takhle nás lekat/ pomyslím si a pak se vrátím k práci) | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavní místnost Tue May 03, 2011 2:56 pm | |
| Sheilla: (Ohlédne se po Kyoko a mile ) Tak co, jak se má Akira? Jak se praštila hlavou do dveří, to muselo bolet.... Dáš si něco? | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavní místnost Tue May 03, 2011 3:09 pm | |
| Katashi: (Když tak hledám tak těch informací o té ženské a o jejim cechu mám pořád víc./Vypadá to docela špatně...pokud je to nějaký elitní zabiják tak po 10 sekundách boje bude po mně...a to nechci...hlavně kvůli Ní/ pomyslím si a kouknu se na Sheillu. /No....vypadá to hůř než jsem myslel...když budu sám tak jí na 100% neporazím...ale...kdybych...možná kdybych je..poprosil o pomoc....no...nevím jak by to dopadlo...mezi námi to není zrovna nejlepší kamarádství...ale....no nic...raději/ pomyslím si a pak se zase pustím do hledání.)
| |
|
| |
Kyoko
Poèet pøíspìvkù : 301 Join date : 30. 08. 10 Age : 27 Location : Raen street, Erasilea, Igneelia ;)
| Předmět: Re: Hlavní místnost Tue May 03, 2011 6:36 pm | |
| Kyoko: (Zvedne hlavu.) Snad jí nic není, už jsem jí dlouho neviděla. (Usměje se.) Dám si jenom vodu, díky za optání. (Zamračí se.) Není ti něco? Vypadáš nějak ustaraně. | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavní místnost Tue May 03, 2011 6:56 pm | |
| Sheilla: (Podá jí skleníčku vody, co měla připravenou na pultíku a ) Ále nic zvláštního...jen menší (zadrhne se) ..problémek. (Koukne tázavě po Katashim, jako by čekala na vysvětlení.) PS: Kde už jsi v AB? | |
|
| |
Kyoko
| Předmět: Re: Hlavní místnost Tue May 03, 2011 7:08 pm | |
| Kyoko: (Vezme skleničku a upije.) Díky. Nemusíš mi to vysvětlovat jestli nechceš. Promiň. | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavní místnost Tue May 03, 2011 7:19 pm | |
| Katashi: ( se na Sheillu a pak Deaktivuju archív) Mno...je tady takový "malý" zádrhel s takovou Sviní (řeknu trochu naštvaně a ruku sevřu v pěst) No...Ta Svině...prostě.....Když byla Sheilla mladší ( )...tak jí ta Svině chtěla....no prostě s ní Sheilla měla problém kvůli magie..( )..No....a tak jsem začal s hledáním...zjistil jsem docela....zajímavé věci o jejím cechu.....a dál...dál už neřeknu nic...nechci tu chudinku už víc trápit ( ) | |
|
| |
Kyoko
| Předmět: Re: Hlavní místnost Tue May 03, 2011 7:24 pm | |
| Kyoko: (Zamračí se.) No nic. Pardon že jsem se ptala. (Vrátí se ke knize.) | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavní místnost Thu May 05, 2011 7:12 pm | |
| Sheilla: V pořádku.... nebudu tě do toho tahat. Je to můj problém. (Pokus o ) | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavní místnost Thu May 05, 2011 7:17 pm | |
| Katashi: Uvidíš...bude to v pořádku...za chvíli ( a pak se vrátím k hledání) | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavní místnost Mon May 09, 2011 5:20 pm | |
| Sheilla: (Stoupne si za pult, vytáhne blok a něco píše.) | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavní místnost Mon May 09, 2011 5:43 pm | |
| Katashi: (Hledání nepřineslo už nic nového a tak jsem přestal.Deaktivoval jsem archív a pohodlně jsem se usadil na křesle a všechny informace jsem si přerovnával v hlavě.) | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Hlavní místnost | |
| |
|
| |
| Hlavní místnost | |
|