RPG hra podle anime Fairy Tail
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RPG hra podle anime Fairy Tail

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Hlavní místnost

Goto down 
+9
Ikatsu
poncek
Kawarasi
Sheilla Cabby
Katashi Aokawa
Irasus Tain
Kyoko
Akira Irion
Feya Elären
13 posters
Jdi na stránku : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 22  Next
AutorZpráva
Akira Irion
Stříbrný mág (C)
Stříbrný mág (C)
Akira Irion

Poèet pøíspìvkù : 153

Hlavní místnost - Stránka 13 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 13 I_icon_minitimeWed Nov 09, 2011 7:40 pm

Akira: Jasně. (Vstane, Smile a jde k tabuli.)
Návrat nahoru Goto down
Kyoko

Kyoko

Poèet pøíspìvkù : 301

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 13 I_icon_minitimeWed Nov 09, 2011 7:45 pm

Kyoko: (Jde za Akirou.)
Návrat nahoru Goto down
Kyoko

Kyoko

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 13 I_icon_minitimeWed Nov 09, 2011 8:00 pm

Kyoko: (Vrátí se na svoji oblíbenou židli, dopije vodu a zamyšleně se zahledí na knihu. Po chvíli se zvedne, knihu vezme ze stolu a odnese ji domů. Za chvilku se vrátí a sedne si na židli, opře se o levý loket a znuděně zívne.)
Návrat nahoru Goto down
Akira Irion
Stříbrný mág (C)
Stříbrný mág (C)
Akira Irion

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 13 I_icon_minitimeWed Nov 09, 2011 8:03 pm

Akira: Ukaž mi ten papír.
Návrat nahoru Goto down
Kyoko

Kyoko

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 13 I_icon_minitimeWed Nov 09, 2011 8:06 pm

Kyoko: (Vytáhne papír a podá ho Akiře.)
Návrat nahoru Goto down
Akira Irion
Stříbrný mág (C)
Stříbrný mág (C)
Akira Irion

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 13 I_icon_minitimeThu Nov 10, 2011 6:19 pm

Akira: (Koukne se na misi.) Hmm.... ( Very Happy ) To zní jako zábava!
Návrat nahoru Goto down
Kyoko

Kyoko

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 13 I_icon_minitimeThu Nov 10, 2011 6:21 pm

Kyoko: Mutanty já ráda. (Zlomyslně se usměje.) Kdy vyrazíme?
Návrat nahoru Goto down
Gats

Gats

Poèet pøíspìvkù : 65

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 13 I_icon_minitimeThu Nov 10, 2011 6:36 pm

Gats:( S plagátom v ruke odchádzam.)
Návrat nahoru Goto down
Akira Irion
Stříbrný mág (C)
Stříbrný mág (C)
Akira Irion

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 13 I_icon_minitimeThu Nov 10, 2011 6:54 pm

Akira: (Škleb.) Počkáme na Feyu, já se jí zeptám a pak půjdeme. To vypařování by se mi mohlo hodit.
Návrat nahoru Goto down
Kyoko

Kyoko

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 13 I_icon_minitimeThu Nov 10, 2011 7:18 pm

Kyoko: Dobře. Já zatím načerpám síly. (Přesune se k pohodlnému křeslu a vytáhne stříbrný klíč. Zarazí se a chvíli se na něj dívá.) Počkej Akiro, něco mě napadlo. Lyra se vyzná magii. Můžeme se jí na to vypaření zeptat! Gate of the lyre - hiraku! Lyra! - Brána lyry - otevřít! Lyra! (Lyra je veselý hvězdný duch. Sice nemá žádné bojové schopnosti, ale hodně se vyzná v magii. Také umí dobře zpívat a hrát na harfu, kterou s sebou neustále nosí.) Ahoj Lyro! (Zasměje se na Lyru.)

Lyra: Kyoko~ (Zvolá a obejme Kyoko.) Co pro tebe můžu udělat? (Usměje se.)

Kyoko: Pro mě nic, ale Akira se potřebuje na něco zeptat. (Ukáže na Akiru.)
Návrat nahoru Goto down
Akira Irion
Stříbrný mág (C)
Stříbrný mág (C)
Akira Irion

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 13 I_icon_minitimeThu Nov 10, 2011 7:26 pm

Akira: Sugoi! Ty jsi vážně Lyra? (Nadšeně si ji prohlíží. xD) Ehmm~... Stala se mi taková zvláštní věc. Já jsem vodní drakobijec, což nejspíš víš. A nedávno jsem se dostala do dost stresující situace...a najednou jsem se z toho místa vypařila a objevila se tady. Nevíš, co to je?
Návrat nahoru Goto down
Ikatsu

Ikatsu

Poèet pøíspìvkù : 174

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 13 I_icon_minitimeThu Nov 10, 2011 7:42 pm

Ikatsu (Otevřu hlavní dveře a vejdu do místnosti a uvidím něco zajímavého. Vidím dívku s Azurovou barvou vlasů a vedle ní je dívka s překrásnými blonďatými vlasy Very Happy. Všimnu si, že je tam i hvězdný duch z harfou. Jdu se podívat blíž. Přijdu až k nim a řeknu) Zdravím. Jmenuju se Ikatsu Fenix. Velmi mě těší. Jak se jmenujete vy?
Návrat nahoru Goto down
http://bleachworld.forumczech.com/
Kyoko

Kyoko

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 13 I_icon_minitimeThu Nov 10, 2011 7:51 pm

Lyra: (Vyslechne Akiru a zamyslí se. Prohrábne si vlasy.)

Kyoko: (Pozoruje Lyru. Když vejde Ikatsu a pozdraví je, otočí se k němu a vrhne po něm výhružným pohledem.) Psst! Teď ne! Lyra přemýšlí. (Otočí se zpět na Lyru a zamyšleně si začne kousat nehty.)
Návrat nahoru Goto down
Akira Irion
Stříbrný mág (C)
Stříbrný mág (C)
Akira Irion

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 13 I_icon_minitimeThu Nov 10, 2011 7:57 pm

Akira: (Zamyšleně se dívá na Lyru, pak hodí podezřívavým pohledem po Ikatsuovi.) Hm, ahoj. (Ledově.)
Návrat nahoru Goto down
Ikatsu

Ikatsu

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 13 I_icon_minitimeThu Nov 10, 2011 8:08 pm

Ikatsu: ( Obě dvě se na mně podívali tak chladně raději je nebudu rušit. Sednu si sám k nějakému stolu dám ruce k sobě a položím na ně hlavu a koukám před sebe)
Návrat nahoru Goto down
Kyoko

Kyoko

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 13 I_icon_minitimeThu Nov 10, 2011 8:31 pm

Lyra: (Po chvíli přemýšlení se jí rozjasní tvář. Nasadí vážný a soustředěný obličej.) Suirō no Mahō Misuto. Magická mlha vodního draka. To bylo ono. Velmi užitečné kouzlo. Přemístíš se kamkoliv v okruhu deseti mil. To, že jsi byla vystresovaná, způsobilo malý výbuch magické energie a omylem jsi použila tohle kouzlo, aniž bys vyslovila potřebnou formuli. (Rozesměje se.) Já zním tak hloupě vážně když mluvím o magii. (xD. Uklidní se a otočí se k Ikatsu-ovi.) Promiň že tě Akira a Kyoko tak... přívětivě... přivítaly. (Vrhne částečně žertovným částečně vážným pohledem po Kyoko a po Akiře.) Já jsem Lyra, hvězdný duch. Těší mě. (Žďuchne loktem do Kyoko, která vrazí do Akiry.)

Kyoko: (Zamračí se na Lyru a otočí se k Ikatsuovi.) Kyoko.

Lyra: (Střelí po Kyoko výhružným pohledem.)

Kyoko: (Povzdychne si.) Promiň. Já jsem Kyoko. Vítej v cechu. (K Lyře -) Spokojená MAMI? (Zašklebí se. Potom už se neudrží a vyprskne smíchy. Po chvilce se uklidní. Zazubí se na Akiru a znova do ní žďuchne.) Teď ty.
Návrat nahoru Goto down
Ikatsu

Ikatsu

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 13 I_icon_minitimeThu Nov 10, 2011 8:41 pm

Ikatsu: ( Dám ruce ze stolu a narovnám se.Usměju se na všechny 3 a řeknu) To je dobré. Snad bude někdy možnost se poznat i blíž. Ty jsi hvězdný duch Lyra že? Slyšel jsem že máš moc pěkný hlas. Určitě patříš nějakému talentovanému Hvězdnému mágovi. Pokud se nepletu jsi to ty Kyoko že?
Návrat nahoru Goto down
Akira Irion
Stříbrný mág (C)
Stříbrný mág (C)
Akira Irion

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 13 I_icon_minitimeThu Nov 10, 2011 8:51 pm

Akira: Chmm... No jó... (Trochu uraženě. Pak mu podá ruku.) Akira Irion. Vítám tě u nás.
Návrat nahoru Goto down
Ikatsu

Ikatsu

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 13 I_icon_minitimeThu Nov 10, 2011 9:02 pm

Ikatsu: Díky. Smím se zeptat co ovládáš za magii? Jen se ptám ze zvědavosti. Když jsi tu tak jsi určitě dost silná. (Podívám se na Akiru zaujatým výrazem a jsem zvědavej jakou magii používá)
Návrat nahoru Goto down
Akira Irion
Stříbrný mág (C)
Stříbrný mág (C)
Akira Irion

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 13 I_icon_minitimeThu Nov 10, 2011 9:11 pm

Akira: (Opět ledový pohled.) Dragonslayer. Voda.
Návrat nahoru Goto down
Ikatsu

Ikatsu

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 13 I_icon_minitimeFri Nov 11, 2011 5:15 am

Ikatsu Sugoi. A jak se jmenoval drak, který tě vychoval? (Přemýšlím o tom proč se na mě dívá tím chladým pohledem a vypadá to že nejsem jedinej Drakobijec v cechu.)
Návrat nahoru Goto down
Kyoko

Kyoko

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 13 I_icon_minitimeFri Nov 11, 2011 2:01 pm

Kyoko: Lyro, díky, moc jsi nám pomohla. Už můžeš odejít.

Lyra: Vůbec nemáš zač. (Usměje se.) A kdybys zase něco potřebovala, kdykoliv mě zavolej. (Rozplyne se.)

Kyoko: (Pobaveně pozoruje rozhovor mezi Akirou a Ikatsuem.)
Návrat nahoru Goto down
Akira Irion
Stříbrný mág (C)
Stříbrný mág (C)
Akira Irion

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 13 I_icon_minitimeFri Nov 11, 2011 2:49 pm

Akira: (Koukne se na něj podezřívavě, co ho to tak zajímá.) Laira.....
Návrat nahoru Goto down
Ikatsu

Ikatsu

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 13 I_icon_minitimeFri Nov 11, 2011 2:51 pm

Ikatsu: Nevíš náhodou kde bych ji mohl najít? Potřeboval bych se jí na něco zeptat.
Návrat nahoru Goto down
Akira Irion
Stříbrný mág (C)
Stříbrný mág (C)
Akira Irion

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 13 I_icon_minitimeFri Nov 11, 2011 2:55 pm

Akira: (Zadívá se do země a zavrtí hlavou.) Ne..já....ztratila se mi.... (Pak se na něj rázně podívá.) A proč s ní vůbec chceš mluvit?
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 13 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Hlavní místnost
Strana 13 z 22Jdi na stránku : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 22  Next
 Similar topics
-
» Společenská místnost
» Společenská místnost

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
RPG hra podle anime Fairy Tail :: Off topic :: Koš-
Přejdi na: