| Hlavní místnost | |
|
+9Ikatsu poncek Kawarasi Sheilla Cabby Katashi Aokawa Irasus Tain Kyoko Akira Irion Feya Elären 13 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Akira Irion Stříbrný mág (C)
Poèet pøíspìvkù : 153 Join date : 30. 08. 10 Age : 27
| Předmět: Re: Hlavní místnost Wed Nov 09, 2011 7:40 pm | |
| Akira: Jasně. (Vstane, a jde k tabuli.) | |
|
| |
Kyoko
Poèet pøíspìvkù : 301 Join date : 30. 08. 10 Age : 27 Location : Raen street, Erasilea, Igneelia ;)
| Předmět: Re: Hlavní místnost Wed Nov 09, 2011 7:45 pm | |
| | |
|
| |
Kyoko
Poèet pøíspìvkù : 301 Join date : 30. 08. 10 Age : 27 Location : Raen street, Erasilea, Igneelia ;)
| Předmět: Re: Hlavní místnost Wed Nov 09, 2011 8:00 pm | |
| Kyoko: (Vrátí se na svoji oblíbenou židli, dopije vodu a zamyšleně se zahledí na knihu. Po chvíli se zvedne, knihu vezme ze stolu a odnese ji domů. Za chvilku se vrátí a sedne si na židli, opře se o levý loket a znuděně zívne.) | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavní místnost Wed Nov 09, 2011 8:03 pm | |
| Akira: Ukaž mi ten papír. | |
|
| |
Kyoko
| Předmět: Re: Hlavní místnost Wed Nov 09, 2011 8:06 pm | |
| Kyoko: (Vytáhne papír a podá ho Akiře.) | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavní místnost Thu Nov 10, 2011 6:19 pm | |
| Akira: (Koukne se na misi.) Hmm.... ( ) To zní jako zábava! | |
|
| |
Kyoko
| Předmět: Re: Hlavní místnost Thu Nov 10, 2011 6:21 pm | |
| Kyoko: Mutanty já ráda. (Zlomyslně se usměje.) Kdy vyrazíme? | |
|
| |
Gats
Poèet pøíspìvkù : 65 Join date : 08. 11. 11
| Předmět: Re: Hlavní místnost Thu Nov 10, 2011 6:36 pm | |
| Gats:( S plagátom v ruke odchádzam.) | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavní místnost Thu Nov 10, 2011 6:54 pm | |
| Akira: (Škleb.) Počkáme na Feyu, já se jí zeptám a pak půjdeme. To vypařování by se mi mohlo hodit. | |
|
| |
Kyoko
| Předmět: Re: Hlavní místnost Thu Nov 10, 2011 7:18 pm | |
| Kyoko: Dobře. Já zatím načerpám síly. (Přesune se k pohodlnému křeslu a vytáhne stříbrný klíč. Zarazí se a chvíli se na něj dívá.) Počkej Akiro, něco mě napadlo. Lyra se vyzná magii. Můžeme se jí na to vypaření zeptat! Gate of the lyre - hiraku! Lyra! - Brána lyry - otevřít! Lyra! (Lyra je veselý hvězdný duch. Sice nemá žádné bojové schopnosti, ale hodně se vyzná v magii. Také umí dobře zpívat a hrát na harfu, kterou s sebou neustále nosí.) Ahoj Lyro! (Zasměje se na Lyru.)
Lyra: Kyoko~ (Zvolá a obejme Kyoko.) Co pro tebe můžu udělat? (Usměje se.)
Kyoko: Pro mě nic, ale Akira se potřebuje na něco zeptat. (Ukáže na Akiru.) | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavní místnost Thu Nov 10, 2011 7:26 pm | |
| Akira: Sugoi! Ty jsi vážně Lyra? (Nadšeně si ji prohlíží. xD) Ehmm~... Stala se mi taková zvláštní věc. Já jsem vodní drakobijec, což nejspíš víš. A nedávno jsem se dostala do dost stresující situace...a najednou jsem se z toho místa vypařila a objevila se tady. Nevíš, co to je? | |
|
| |
Ikatsu
Poèet pøíspìvkù : 174 Join date : 08. 11. 11 Age : 29
| Předmět: Re: Hlavní místnost Thu Nov 10, 2011 7:42 pm | |
| Ikatsu (Otevřu hlavní dveře a vejdu do místnosti a uvidím něco zajímavého. Vidím dívku s Azurovou barvou vlasů a vedle ní je dívka s překrásnými blonďatými vlasy . Všimnu si, že je tam i hvězdný duch z harfou. Jdu se podívat blíž. Přijdu až k nim a řeknu) Zdravím. Jmenuju se Ikatsu Fenix. Velmi mě těší. Jak se jmenujete vy? | |
|
| |
Kyoko
| Předmět: Re: Hlavní místnost Thu Nov 10, 2011 7:51 pm | |
| Lyra: (Vyslechne Akiru a zamyslí se. Prohrábne si vlasy.)
Kyoko: (Pozoruje Lyru. Když vejde Ikatsu a pozdraví je, otočí se k němu a vrhne po něm výhružným pohledem.) Psst! Teď ne! Lyra přemýšlí. (Otočí se zpět na Lyru a zamyšleně si začne kousat nehty.) | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavní místnost Thu Nov 10, 2011 7:57 pm | |
| Akira: (Zamyšleně se dívá na Lyru, pak hodí podezřívavým pohledem po Ikatsuovi.) Hm, ahoj. (Ledově.) | |
|
| |
Ikatsu
| Předmět: Re: Hlavní místnost Thu Nov 10, 2011 8:08 pm | |
| Ikatsu: ( Obě dvě se na mně podívali tak chladně raději je nebudu rušit. Sednu si sám k nějakému stolu dám ruce k sobě a položím na ně hlavu a koukám před sebe) | |
|
| |
Kyoko
| Předmět: Re: Hlavní místnost Thu Nov 10, 2011 8:31 pm | |
| Lyra: (Po chvíli přemýšlení se jí rozjasní tvář. Nasadí vážný a soustředěný obličej.) Suirō no Mahō Misuto. Magická mlha vodního draka. To bylo ono. Velmi užitečné kouzlo. Přemístíš se kamkoliv v okruhu deseti mil. To, že jsi byla vystresovaná, způsobilo malý výbuch magické energie a omylem jsi použila tohle kouzlo, aniž bys vyslovila potřebnou formuli. (Rozesměje se.) Já zním tak hloupě vážně když mluvím o magii. (xD. Uklidní se a otočí se k Ikatsu-ovi.) Promiň že tě Akira a Kyoko tak... přívětivě... přivítaly. (Vrhne částečně žertovným částečně vážným pohledem po Kyoko a po Akiře.) Já jsem Lyra, hvězdný duch. Těší mě. (Žďuchne loktem do Kyoko, která vrazí do Akiry.)
Kyoko: (Zamračí se na Lyru a otočí se k Ikatsuovi.) Kyoko.
Lyra: (Střelí po Kyoko výhružným pohledem.)
Kyoko: (Povzdychne si.) Promiň. Já jsem Kyoko. Vítej v cechu. (K Lyře -) Spokojená MAMI? (Zašklebí se. Potom už se neudrží a vyprskne smíchy. Po chvilce se uklidní. Zazubí se na Akiru a znova do ní žďuchne.) Teď ty. | |
|
| |
Ikatsu
| Předmět: Re: Hlavní místnost Thu Nov 10, 2011 8:41 pm | |
| Ikatsu: ( Dám ruce ze stolu a narovnám se.Usměju se na všechny 3 a řeknu) To je dobré. Snad bude někdy možnost se poznat i blíž. Ty jsi hvězdný duch Lyra že? Slyšel jsem že máš moc pěkný hlas. Určitě patříš nějakému talentovanému Hvězdnému mágovi. Pokud se nepletu jsi to ty Kyoko že? | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavní místnost Thu Nov 10, 2011 8:51 pm | |
| Akira: Chmm... No jó... (Trochu uraženě. Pak mu podá ruku.) Akira Irion. Vítám tě u nás. | |
|
| |
Ikatsu
| Předmět: Re: Hlavní místnost Thu Nov 10, 2011 9:02 pm | |
| Ikatsu: Díky. Smím se zeptat co ovládáš za magii? Jen se ptám ze zvědavosti. Když jsi tu tak jsi určitě dost silná. (Podívám se na Akiru zaujatým výrazem a jsem zvědavej jakou magii používá) | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavní místnost Thu Nov 10, 2011 9:11 pm | |
| Akira: (Opět ledový pohled.) Dragonslayer. Voda. | |
|
| |
Ikatsu
| Předmět: Re: Hlavní místnost Fri Nov 11, 2011 5:15 am | |
| Ikatsu Sugoi. A jak se jmenoval drak, který tě vychoval? (Přemýšlím o tom proč se na mě dívá tím chladým pohledem a vypadá to že nejsem jedinej Drakobijec v cechu.) | |
|
| |
Kyoko
| Předmět: Re: Hlavní místnost Fri Nov 11, 2011 2:01 pm | |
| Kyoko: Lyro, díky, moc jsi nám pomohla. Už můžeš odejít.
Lyra: Vůbec nemáš zač. (Usměje se.) A kdybys zase něco potřebovala, kdykoliv mě zavolej. (Rozplyne se.)
Kyoko: (Pobaveně pozoruje rozhovor mezi Akirou a Ikatsuem.) | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavní místnost Fri Nov 11, 2011 2:49 pm | |
| Akira: (Koukne se na něj podezřívavě, co ho to tak zajímá.) Laira..... | |
|
| |
Ikatsu
| Předmět: Re: Hlavní místnost Fri Nov 11, 2011 2:51 pm | |
| Ikatsu: Nevíš náhodou kde bych ji mohl najít? Potřeboval bych se jí na něco zeptat. | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavní místnost Fri Nov 11, 2011 2:55 pm | |
| Akira: (Zadívá se do země a zavrtí hlavou.) Ne..já....ztratila se mi.... (Pak se na něj rázně podívá.) A proč s ní vůbec chceš mluvit? | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Hlavní místnost | |
| |
|
| |
| Hlavní místnost | |
|