RPG hra podle anime Fairy Tail
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RPG hra podle anime Fairy Tail

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Hlavní místnost

Goto down 
+9
Ikatsu
poncek
Kawarasi
Sheilla Cabby
Katashi Aokawa
Irasus Tain
Kyoko
Akira Irion
Feya Elären
13 posters
Jdi na stránku : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 22  Next
AutorZpráva
Kyoko

Kyoko

Poèet pøíspìvkù : 301

Hlavní místnost - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Mar 06, 2011 7:01 pm

Kyoko: To jsou kočičí ouška. A ty moc dobře víš proč se tak zubim. (Sykne bolestí z toho jak jí Akira kopla ale furt se pohihňává.)
Návrat nahoru Goto down
Irasus Tain

Irasus Tain

Poèet pøíspìvkù : 116

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Mar 06, 2011 7:05 pm

KuroKu: Aha tak to se omlouvám ale itak sou pěkné. Dobře půjdem se podívat za Elizzou. ale neni moje..(s údivem vstane od stolu a čeká na Akiru) A Kyoko přestaň se tak tlemit. /Možna už začínám dělat dojem a nebo se mi to jen zdá?/

Naposledy upravil Irasus Tain dne Sun Mar 06, 2011 7:09 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Kyoko

Kyoko

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Mar 06, 2011 7:09 pm

Kyoko: (Zhluboka se nadechne a uklidní se.) Jdu s váma. Musim na vás dohlídnout abyste tam někde neprováděli nějaký nepravosti. (Významně mrkne na Akiru a uchichtne se.)
Návrat nahoru Goto down
Irasus Tain

Irasus Tain

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Mar 06, 2011 7:12 pm

KuroKu: (Naštve se) /Ta se bude zase celou cestu smát mno co ale to ej vlastně fuk/ Kyoko promiň ale nejdu nato tak rychle.. (naznačí Akiře že o ní má zájem)
Návrat nahoru Goto down
Akira Irion
Stříbrný mág (C)
Stříbrný mág (C)
Akira Irion

Poèet pøíspìvkù : 153

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Mar 06, 2011 7:13 pm

Akira: (Ohlédne se po Kyoko a očima jí probleskne modrá vlnka. Pak se otočí k Irasusovi.) Díky za pochvalu oušek. (Zastříhá ušima a následuje ho. Při tom kývke na Kyoko, aby šla a přestala dělat hlouposti.)
Návrat nahoru Goto down
Kyoko

Kyoko

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Mar 06, 2011 7:14 pm

Kyoko: (Uklidní se.) Uf omlouvám se. Puberta na mě působí víc a dýl než na ostatní. (Zamračí se na Akiru.) /A najednou dělá jako že je nejmoudřejší i když se taky válela smíchy po zemi když si Katashi namlouval Sheilu. A zase je to všechno na mně./
Návrat nahoru Goto down
Irasus Tain

Irasus Tain

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 8 I_icon_minitimeSun Mar 06, 2011 7:16 pm

KuroKu: To je dobrý tak jdem ne?

* Pokračujeme v Ulicích města.
Návrat nahoru Goto down
Sheilla Cabby
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Sheilla Cabby

Poèet pøíspìvkù : 226

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 8 I_icon_minitimeWed Mar 09, 2011 2:59 pm

Sheilla: (Prochází hlavní místností a sklízí nádobí, co kde zbylo. Pak ho odnese, rozhlédne se, jestli ji někdo nevidí a zmizí v kuchyňce.)
Návrat nahoru Goto down
Katashi Aokawa
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Katashi Aokawa

Poèet pøíspìvkù : 531

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 8 I_icon_minitimeWed Mar 09, 2011 3:38 pm

Katashi : (Do cechu jsem se dostal docela zajímavým způsobem.Běžel jsem proti dveřím a když jse do nich vrazil tak jsem je skoro vyrazil.Koukám kolem a tu nikdo./Kso...kde jsou všichni...Nestalo se tu něco??/ pomyslím si , ale když uvidím že je tam pořádek tak možnost s nějakou událostí vyřadím protože kdyby to byl boj tak by tu byl trochu větší bordel.Sednu si na gauč tak že mě není vidět a zavřu oči a čekám jestli někdo přijde)
Návrat nahoru Goto down
http://rpg-halfprince.forumczech.com/
Sheilla Cabby
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Sheilla Cabby

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 8 I_icon_minitimeWed Mar 09, 2011 4:11 pm

Sheilla: (Vyjde z kuchňky a něco nese na talířku. Nerozhlíží se po místnosti, takže si Katashiho nevšimne. Odnese si to k pultu a zase odběhne.)
Návrat nahoru Goto down
Katashi Aokawa
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Katashi Aokawa

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 8 I_icon_minitimeWed Mar 09, 2011 4:14 pm

Katashi : (Uslyším nějaký zvuk (položení talířku) a tak se tam otočím a uvidím talířek./Co to je??Kdo to sem donesl/ pomyslím si a sednu si normálně takže je mně vidět a ještě jednou se pořádně protáhnu)
Návrat nahoru Goto down
Sheilla Cabby
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Sheilla Cabby

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 8 I_icon_minitimeWed Mar 09, 2011 4:20 pm

Sheilla: (Přinese hrnek a položí ho vedle talířku. Pak si všimne Katashiho.) Jé, ahoj Katashi. Nedáš si taky něco? (Odnese si svůj talířek s ovocným špízem a hrnek s rozpuštěnou čokoládou k jeho stolu.)
Návrat nahoru Goto down
Katashi Aokawa
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Katashi Aokawa

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 8 I_icon_minitimeWed Mar 09, 2011 4:23 pm

Katashi : Ahoj Sheillo...Ne díky...Nemám na nic teď chuť (řeknu jí a Smile /Mám jí to dát teď..nebo až později...Kso...Když tu je tak...tak nevím co dělat....Ta její krása mi zatemňuje myšlení/ pomyslím si a ještě jednou Smile)
Návrat nahoru Goto down
Sheilla Cabby
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Sheilla Cabby

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 8 I_icon_minitimeWed Mar 09, 2011 5:04 pm

Sheilla: (Namočí špíz do čokolády.) Ani ochutnat nechceš?
Návrat nahoru Goto down
Katashi Aokawa
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Katashi Aokawa

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 8 I_icon_minitimeWed Mar 09, 2011 5:18 pm

Katashi : Ne..Díky (řeknu a opřu se čelem o roh stolu a dívám se do země./No taak... Vzchop se a řekni jí co k ní cítíš než bude pozdě.....dělej.../ pomyslím si a v duchu na sebe pořád řvu ať to udělám ježe to není tak jednoduché./Kso...Já to nedokážu....ale..já musím...musím to přece udělat.../ pomyslím si a celý se roztřesu)
Návrat nahoru Goto down
Sheilla Cabby
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Sheilla Cabby

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 8 I_icon_minitimeWed Mar 09, 2011 5:22 pm

Sheilla: Není ti nic? (Položí špíz a chce mu sáhnout rukou na čelo.)
Návrat nahoru Goto down
Katashi Aokawa
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Katashi Aokawa

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 8 I_icon_minitimeWed Mar 09, 2011 5:24 pm

Katashi : Ne...To je v pořádku (řeknu a pokusím se o úsměv což moc nevyjde a je to spíše takový grimas.Poté se zase zadívám do země)
Návrat nahoru Goto down
Feya Elären
Zlatý mág (S)
Zlatý mág (S)
Feya Elären

Poèet pøíspìvkù : 482

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 8 I_icon_minitimeWed Mar 09, 2011 5:57 pm

Sheilla: Vážně ti nic není? (Ustaraná.)
Návrat nahoru Goto down
http://kuroineko-animeworld.blog.cz
Katashi Aokawa
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Katashi Aokawa

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 8 I_icon_minitimeWed Mar 09, 2011 5:59 pm

Katashi : Ne...To je dobrý (řeknu trochu Sad)
Návrat nahoru Goto down
Sheilla Cabby
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Sheilla Cabby

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 8 I_icon_minitimeWed Mar 09, 2011 6:14 pm

Nestalo se ti snad na tý misi že ne? Celej se střeseš mám otebe strach (smutně povídá)
Návrat nahoru Goto down
Katashi Aokawa
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Katashi Aokawa

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 8 I_icon_minitimeWed Mar 09, 2011 6:15 pm

Katashi : Ne...ne...Mise proběhla bez problémů...Nemusíš se o nic bát..nic mi není......jenže...já.... (a už to nedopovím)
Návrat nahoru Goto down
Kyoko

Kyoko

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 8 I_icon_minitimeWed Mar 09, 2011 6:41 pm

Kyoko: (Zamyšleně vejde dovnitř, Katashiho se Sheilou si ani nevšimne. Posadí se na nejbližší židli, opře si hlavu o ruku a "čumí do blba".)
Návrat nahoru Goto down
Sheilla Cabby
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Sheilla Cabby

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 8 I_icon_minitimeWed Mar 09, 2011 6:52 pm

Sheilla: (Natáhne k němu přes stůl ruce a jemně ho chythe ze ramena.) Klid. V pohodě. Nic se neděje. Dobrý.
Návrat nahoru Goto down
Katashi Aokawa
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Katashi Aokawa

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 8 I_icon_minitimeWed Mar 09, 2011 6:57 pm

Katashi : Snad jo (řeknu jí trochu Sad ale pak se pokouším Smile se ale moc mi to nejde./Kso...Já...já jí to asi nezvládnu říct nikdy/ pomyslím si a pod stolem sevřu ruku v pěst)
Návrat nahoru Goto down
Kyoko

Kyoko

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 8 I_icon_minitimeWed Mar 09, 2011 7:12 pm

Kyoko: (Zívne.) /Tady je nuda.../ (Položí si hlavu na stůl.)
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 8 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Hlavní místnost
Strana 8 z 22Jdi na stránku : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 22  Next
 Similar topics
-
» Společenská místnost
» Společenská místnost

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
RPG hra podle anime Fairy Tail :: Off topic :: Koš-
Přejdi na: