| Hlavní místnost | |
|
+9Ikatsu poncek Kawarasi Sheilla Cabby Katashi Aokawa Irasus Tain Kyoko Akira Irion Feya Elären 13 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Sheilla Cabby Mlžný mág (D)
Poèet pøíspìvkù : 226 Join date : 26. 02. 11 Age : 27
| Předmět: Re: Hlavní místnost Thu May 19, 2011 7:09 pm | |
| Sheilla: (Dopíše a sroluje papír do ruličky. Requipne zbraň(dodám do pofilu později) na zvláštní pistoli s křídly, strčí dovnitř ruličku a vystřelí. Vylétne zlaté okřídlené psaníčko a zmizí v dálce.) Hotovo... ( ) | |
|
| |
Katashi Aokawa Mlžný mág (D)
Poèet pøíspìvkù : 531 Join date : 21. 02. 11 Age : 27
| Předmět: Re: Hlavní místnost Thu May 19, 2011 7:15 pm | |
| Katashi: Hmm....a copak to vlastně bylo?? (zeptám se jí a /zajímalo by mně...o co vlastně jde...jde o dopis nějakému cechu...nebo snad nějaké kamarádce...hmmm.....doufám že to není nic vážného/ pomyslím si a zahledím se ven někam do dálky ) | |
|
| |
Kyoko
Poèet pøíspìvkù : 301 Join date : 30. 08. 10 Age : 27 Location : Raen street, Erasilea, Igneelia ;)
| Předmět: Re: Hlavní místnost Fri May 20, 2011 1:55 pm | |
| Kyoko: (Škubne sebou a rozhlédne se. Když spatří Sheillu se zbraní v ruce tázavě povytáhne obočí, ale nechá to plavat. Začne číst ale po chvilce přestane a nalistuje obsah.) | |
|
| |
Kyoko
Poèet pøíspìvkù : 301 Join date : 30. 08. 10 Age : 27 Location : Raen street, Erasilea, Igneelia ;)
| Předmět: Re: Hlavní místnost Tue May 24, 2011 11:16 am | |
| Kyoko: (Chvíli v klidu čte ale potom se naštve a práskne s knihou o ZEM! BUM!) | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavní místnost Tue May 24, 2011 2:41 pm | |
| Katashi: (Z mého ignorování okolí mě vyruší velmi hlasitý zvuk.Rozhlédnu se kolem a na zemi uvidím knihu./Pane bože...to je ale idiot...../ pomyslím si a zase se někam zahledím.) | |
|
| |
Feya Elären Zlatý mág (S)
Poèet pøíspìvkù : 482 Join date : 29. 08. 10 Age : 39
| Předmět: Re: Hlavní místnost Fri Jun 10, 2011 9:08 pm | |
| Sheilla: (Chvíli se přemáhavě šklebí, ale nakonec vyprskne smíchy.) Hahaha…. Ty mě vždycky dostaneš. (Utírá si slzy a sebere knihu.) Tak co to bylo tentokrát? Nedali Izidorovi najíst? Nazvali Katě mikinou? ( ) | |
|
| |
Kyoko
| Předmět: Re: Hlavní místnost Thu Jun 16, 2011 10:46 am | |
| Kyoko: (Pomalu zvedne knihu a ignoruje Sheillinu poznámku. Položí ji na stůl a zkontroluje jestli se jí nic nestalo. Několikrát se zhluboka nadechne a pak se zamračí.)
Určitě ne od toho abys mi přepisovala moje pozámečky :/ | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavní místnost Mon Oct 17, 2011 5:13 am | |
| Katashi: (Po docela dlouhé a velice nudné době jsem vstal a pořádně se protáhl.Prošel jsem se k baru , zpět a zase k baru.Opřel jsem se o něj a zahleděl se na Sheillu.Chvíli jsem tam stál opřený a zahleděný a bylo zřejmé že nejsem přítomen.Po chvíli jsem se nepozorovaně dostal za bar a pak i za Sheillu.Zezadu jsem jí jemně objal a mé ruce zůstaly na jejím bříšku , kde jsem jí pořád hladil.Já naklonil hlavu k jejímu uchu a zašeptal: ) " Nechtěla by sis dneska někam vyrazit? " (poté jsem jí jemně políbil na krk) / Btw: myslím že bychom to tu zase mohli rozjet....jako za starejch časů...takže Fey...myslím že bys je měla zase všechny nakopnout | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavní místnost Mon Oct 17, 2011 4:24 pm | |
| Sheilla: (Napřek se lekne a cukne sebou, ale pak se usměje a chvíli si to nechá líbit. Pak se mu jemně, ale rychle vyvlékne z objetí a lehce mu přejede prstem přes nos.) Tak když na tom trváš, tak vím o jedné moc pěkné restauraci s tichou zahradou. Jen to tu zavřu a můžeme jít. ( a otočí se k lidem v místnosti: ) Tak bando, dopít, dojíst a zavírám. (Sebere skleničky, talíře atd., odnosí to dozadu, umyje, uloží, pka přijde dopředu, zatáhne záclonu a zavře.) Tak to bychom měli. | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavní místnost Mon Oct 17, 2011 4:42 pm | |
| Katashi: (Když se mě lekla , tak jsem se pouze pousmál a pokračoval v líbání dokud se nevyvlékla z mého objetí.Poté jsem se znova pousmál a měl jsem 100 chutí jí hned teď povalit na zem a nikdy jí nepustit.Přivřel jsem oči a docela reálně jsem si to představil.No...musel jsem se nad tím zasmát.Poté jsem zase jen čekal až se všichni vyklidí z budovy.Trochu jsem jí pomohl s tím uklízením.Pak jsem vyšel ven před budovu a čekal na Sheillu.Když přijde tak jsem jí jemně políbil) "Takže...veď mne...jelikož nevím kde to je "(pokrčil jsem rameny a chytil jí za ruku.) | |
|
| |
Kyoko
| Předmět: Re: Hlavní místnost Mon Oct 17, 2011 5:35 pm | |
| Kyoko: (Vrhne po nich nevraživým pohledem.) Mohli byste laskavě nechat to mlaskání na někdy jindy?! Já se tu snažím soustředit. (Zamračí se. A vrátí se ke knize.)
Fey? Míša? Pozvat? Zabít? xD Fey: Jop, zabít. Ok | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavní místnost Mon Oct 17, 2011 7:52 pm | |
| Sheilla: ( , ale pak pustila jeho ruku a přehodila si plášť s kápí.) Promiň...já..si prostě nejsem jistá. Nevadí ti to doufám? (Chytne ho znovu za ruku a ) Tak jdem. | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavní místnost Mon Oct 17, 2011 7:56 pm | |
| Katashi: (Počkal jsem až si oblékla plášť a ) " Nevadí...já se cítím líp když ty se cítíš líp " ( znova a její ruku jsem pevně stiskl) " Jasně... " (dodal jsem po chvíli) | |
|
| |
Akira Irion Stříbrný mág (C)
Poèet pøíspìvkù : 153 Join date : 30. 08. 10 Age : 27
| Předmět: Re: Hlavní místnost Tue Nov 08, 2011 8:05 pm | |
| Akira: Objeví se uprostřed hlavní místnosti cechu. Se zoufalým výrazem utíká ke Kyoko.) Zachraň měěě! | |
|
| |
Kyoko
| Předmět: Re: Hlavní místnost Tue Nov 08, 2011 8:07 pm | |
| Kyoko: CO?! (Zvedne hlavu od knihy a zařve na Akiru. Potom se zaraženě rozhlédne.) Kde... Kde ses tu vzala? | |
|
| |
Ikatsu
Poèet pøíspìvkù : 174 Join date : 08. 11. 11 Age : 29
| Předmět: Re: Hlavní místnost Tue Nov 08, 2011 8:08 pm | |
| Ikatsu (Najednou vběhne do místnosti nějaká dívka která křičí zachraň mě. Dívám se na ní co to proboha dělá.) | |
|
| |
Ikatsu
Poèet pøíspìvkù : 174 Join date : 08. 11. 11 Age : 29
| Předmět: Re: Hlavní místnost Tue Nov 08, 2011 8:24 pm | |
| Ikatsu: (Jdu přímo k nástěnce kde je rozpis misí. Musím jsi už najít práci.)
| |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavní místnost Wed Nov 09, 2011 1:37 pm | |
| Akira: (Doběhne ke Kyoko, cestou hodí pohledem po nováčkovi (který se jí mimochodem vůbec nezamlouvá ) a sedne si na lavici vedle ní.) Trapas....děsnej trapas. (Všechno jí šeptem řekne.) | |
|
| |
Kyoko
| Předmět: Re: Hlavní místnost Wed Nov 09, 2011 4:53 pm | |
| Kyoko: (Zatváří se popleteně.) To nechápu. Jak ses mohla vypařit? | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavní místnost Wed Nov 09, 2011 6:09 pm | |
| Akira: Eh? A no jo vlastně... (Zajede si rukou do vlasů.) A víš že ani sama nevim? Prostě jsem byla ve stresu a vypařila se... Měla bych se jít zeptat Fey až přijde. | |
|
| |
Kyoko
| Předmět: Re: Hlavní místnost Wed Nov 09, 2011 6:15 pm | |
| Kyoko: To bys asi měla. S tímhle ti já moc nepomůžu. A co jinak? (Usměje se) | |
|
| |
Gats
Poèet pøíspìvkù : 65 Join date : 08. 11. 11
| Předmět: Re: Hlavní místnost Wed Nov 09, 2011 6:47 pm | |
| Gats: (Vojde hlavnými dverami do cechu a obzerá sa) | |
|
| |
| Předmět: Re: Hlavní místnost Wed Nov 09, 2011 6:58 pm | |
| Akira: No...jde to....celkem. (Škleb.) | |
|
| |
Gats
Poèet pøíspìvkù : 65 Join date : 08. 11. 11
| Předmět: Re: Hlavní místnost Wed Nov 09, 2011 7:32 pm | |
| Gats: (Vykročím a idem k tabuli s misiami, a hľadám si nejakú ľahkú na začiatok.) | |
|
| |
Kyoko
| Předmět: Re: Hlavní místnost Wed Nov 09, 2011 7:38 pm | |
| Kyoko: Celkem... (Zasměje se a zaklapne knihu.) Taky už bych toho šprtání měla nechat. Kdo je to? (Kývne hlavou na Gatse.) A není náhodou nějaká zajímavá mise? | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Hlavní místnost | |
| |
|
| |
| Hlavní místnost | |
|