RPG hra podle anime Fairy Tail
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RPG hra podle anime Fairy Tail

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Hlavní místnost

Goto down 
+9
Ikatsu
poncek
Kawarasi
Sheilla Cabby
Katashi Aokawa
Irasus Tain
Kyoko
Akira Irion
Feya Elären
13 posters
Jdi na stránku : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17 ... 22  Next
AutorZpráva
Sheilla Cabby
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Sheilla Cabby

Poèet pøíspìvkù : 226

Hlavní místnost - Stránka 12 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 12 I_icon_minitimeThu May 19, 2011 7:09 pm

Sheilla: (Dopíše a sroluje papír do ruličky. Requipne zbraň(dodám do pofilu později) na zvláštní pistoli s křídly, strčí dovnitř ruličku a vystřelí. Vylétne zlaté okřídlené psaníčko a zmizí v dálce.) Hotovo... (Smile)
Návrat nahoru Goto down
Katashi Aokawa
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Katashi Aokawa

Poèet pøíspìvkù : 531

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 12 I_icon_minitimeThu May 19, 2011 7:15 pm

Katashi: Hmm....a copak to vlastně bylo?? (zeptám se jí a Smile /zajímalo by mně...o co vlastně jde...jde o dopis nějakému cechu...nebo snad nějaké kamarádce...hmmm.....doufám že to není nic vážného/ pomyslím si a zahledím se ven někam do dálky )
Návrat nahoru Goto down
http://rpg-halfprince.forumczech.com/
Kyoko

Kyoko

Poèet pøíspìvkù : 301

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 12 I_icon_minitimeFri May 20, 2011 1:55 pm

Kyoko: (Škubne sebou a rozhlédne se. Když spatří Sheillu se zbraní v ruce tázavě povytáhne obočí, ale nechá to plavat. Začne číst ale po chvilce přestane a nalistuje obsah.)
Návrat nahoru Goto down
Kyoko

Kyoko

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 12 I_icon_minitimeTue May 24, 2011 11:16 am

Kyoko: (Chvíli v klidu čte ale potom se naštve a práskne s knihou o ZEM! BUM!)
Návrat nahoru Goto down
Katashi Aokawa
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Katashi Aokawa

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 12 I_icon_minitimeTue May 24, 2011 2:41 pm

Katashi: (Z mého ignorování okolí mě vyruší velmi hlasitý zvuk.Rozhlédnu se kolem a na zemi uvidím knihu./Pane bože...to je ale idiot...../ pomyslím si a zase se někam zahledím.)
Návrat nahoru Goto down
Feya Elären
Zlatý mág (S)
Zlatý mág (S)
Feya Elären

Poèet pøíspìvkù : 482

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 12 I_icon_minitimeFri Jun 10, 2011 9:08 pm

Sheilla: (Chvíli se přemáhavě šklebí, ale nakonec vyprskne smíchy.) Hahaha…. Ty mě vždycky dostaneš. (Utírá si slzy a sebere knihu.) Tak co to bylo tentokrát? Nedali Izidorovi najíst? Nazvali Katě mikinou? (Very Happy)
Návrat nahoru Goto down
http://kuroineko-animeworld.blog.cz
Kyoko

Kyoko

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 12 I_icon_minitimeThu Jun 16, 2011 10:46 am

Kyoko: (Pomalu zvedne knihu a ignoruje Sheillinu poznámku. Položí ji na stůl a zkontroluje jestli se jí nic nestalo. Několikrát se zhluboka nadechne a pak se zamračí.)

Určitě ne od toho abys mi přepisovala moje pozámečky :/
Návrat nahoru Goto down
Katashi Aokawa
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Katashi Aokawa

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 12 I_icon_minitimeMon Oct 17, 2011 5:13 am

Katashi: (Po docela dlouhé a velice nudné době jsem vstal a pořádně se protáhl.Prošel jsem se k baru , zpět a zase k baru.Opřel jsem se o něj a zahleděl se na Sheillu.Chvíli jsem tam stál opřený a zahleděný a bylo zřejmé že nejsem přítomen.Po chvíli jsem se nepozorovaně dostal za bar a pak i za Sheillu.Zezadu jsem jí jemně objal a mé ruce zůstaly na jejím bříšku , kde jsem jí pořád hladil.Já naklonil hlavu k jejímu uchu a zašeptal: )" Nechtěla by sis dneska někam vyrazit? " (poté jsem jí jemně políbil na krk)

/ Btw: myslím že bychom to tu zase mohli rozjet....jako za starejch časů...takže Fey...myslím že bys je měla zase všechny nakopnout Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Sheilla Cabby
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Sheilla Cabby

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 12 I_icon_minitimeMon Oct 17, 2011 4:24 pm

Sheilla: (Napřek se lekne a cukne sebou, ale pak se usměje a chvíli si to nechá líbit. Pak se mu jemně, ale rychle vyvlékne z objetí a lehce mu přejede prstem přes nos.) Tak když na tom trváš, tak vím o jedné moc pěkné restauraci s tichou zahradou. Jen to tu zavřu a můžeme jít. ( Smile a otočí se k lidem v místnosti: ) Tak bando, dopít, dojíst a zavírám. (Sebere skleničky, talíře atd., odnosí to dozadu, umyje, uloží, pka přijde dopředu, zatáhne záclonu a zavře.) Tak to bychom měli.
Návrat nahoru Goto down
Katashi Aokawa
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Katashi Aokawa

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 12 I_icon_minitimeMon Oct 17, 2011 4:42 pm

Katashi: (Když se mě lekla , tak jsem se pouze pousmál a pokračoval v líbání dokud se nevyvlékla z mého objetí.Poté jsem se znova pousmál a měl jsem 100 chutí jí hned teď povalit na zem a nikdy jí nepustit.Přivřel jsem oči a docela reálně jsem si to představil.No...musel jsem se nad tím zasmát.Poté jsem zase jen čekal až se všichni vyklidí z budovy.Trochu jsem jí pomohl s tím uklízením.Pak jsem vyšel ven před budovu a čekal na Sheillu.Když přijde tak jsem jí jemně políbil) "Takže...veď mne...jelikož nevím kde to je "(pokrčil jsem rameny a chytil jí za ruku.)
Návrat nahoru Goto down
Kyoko

Kyoko

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 12 I_icon_minitimeMon Oct 17, 2011 5:35 pm

Kyoko: (Vrhne po nich nevraživým pohledem.) Mohli byste laskavě nechat to mlaskání na někdy jindy?! Já se tu snažím soustředit. (Zamračí se. A vrátí se ke knize.)

Fey? Míša? Pozvat? Zabít? xD
Fey: Jop, zabít.
Ok
Návrat nahoru Goto down
Sheilla Cabby
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Sheilla Cabby

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 12 I_icon_minitimeMon Oct 17, 2011 7:52 pm

Sheilla: (Smile , ale pak pustila jeho ruku a přehodila si plášť s kápí.) Promiň...já..si prostě nejsem jistá. Nevadí ti to doufám? (Chytne ho znovu za ruku a Smile ) Tak jdem.
Návrat nahoru Goto down
Katashi Aokawa
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Katashi Aokawa

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 12 I_icon_minitimeMon Oct 17, 2011 7:56 pm

Katashi: (Počkal jsem až si oblékla plášť a Smile ) " Nevadí...já se cítím líp když ty se cítíš líp " ( znova Smile a její ruku jsem pevně stiskl) " Jasně... " (dodal jsem po chvíli)
Návrat nahoru Goto down
Akira Irion
Stříbrný mág (C)
Stříbrný mág (C)
Akira Irion

Poèet pøíspìvkù : 153

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 12 I_icon_minitimeTue Nov 08, 2011 8:05 pm

Akira: Objeví se uprostřed hlavní místnosti cechu. Se zoufalým výrazem utíká ke Kyoko.) Zachraň měěě!
Návrat nahoru Goto down
Kyoko

Kyoko

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 12 I_icon_minitimeTue Nov 08, 2011 8:07 pm

Kyoko: CO?! (Zvedne hlavu od knihy a zařve na Akiru. Potom se zaraženě rozhlédne.) Kde... Kde ses tu vzala?
Návrat nahoru Goto down
Ikatsu

Ikatsu

Poèet pøíspìvkù : 174

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 12 I_icon_minitimeTue Nov 08, 2011 8:08 pm

Ikatsu (Najednou vběhne do místnosti nějaká dívka která křičí zachraň mě. Dívám se na ní co to proboha dělá.)
Návrat nahoru Goto down
http://bleachworld.forumczech.com/
Ikatsu

Ikatsu

Poèet pøíspìvkù : 174

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 12 I_icon_minitimeTue Nov 08, 2011 8:24 pm

Ikatsu: (Jdu přímo k nástěnce kde je rozpis misí. Musím jsi už najít práci.)
Návrat nahoru Goto down
http://bleachworld.forumczech.com/
Akira Irion
Stříbrný mág (C)
Stříbrný mág (C)
Akira Irion

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 12 I_icon_minitimeWed Nov 09, 2011 1:37 pm

Akira: (Doběhne ke Kyoko, cestou hodí pohledem po nováčkovi (který se jí mimochodem vůbec nezamlouváneko LOL ) a sedne si na lavici vedle ní.) Trapas....děsnej trapas. (Všechno jí šeptem řekne.)
Návrat nahoru Goto down
Kyoko

Kyoko

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 12 I_icon_minitimeWed Nov 09, 2011 4:53 pm

Kyoko: (Zatváří se popleteně.) To nechápu. Jak ses mohla vypařit?
Návrat nahoru Goto down
Akira Irion
Stříbrný mág (C)
Stříbrný mág (C)
Akira Irion

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 12 I_icon_minitimeWed Nov 09, 2011 6:09 pm

Akira: Eh? A no jo vlastně... (Zajede si rukou do vlasů.) A víš že ani sama nevim? Prostě jsem byla ve stresu a vypařila se... Měla bych se jít zeptat Fey až přijde.
Návrat nahoru Goto down
Kyoko

Kyoko

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 12 I_icon_minitimeWed Nov 09, 2011 6:15 pm

Kyoko: To bys asi měla. S tímhle ti já moc nepomůžu. A co jinak? (Usměje se)
Návrat nahoru Goto down
Gats

Gats

Poèet pøíspìvkù : 65

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 12 I_icon_minitimeWed Nov 09, 2011 6:47 pm

Gats: (Vojde hlavnými dverami do cechu a obzerá sa)
Návrat nahoru Goto down
Akira Irion
Stříbrný mág (C)
Stříbrný mág (C)
Akira Irion

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 12 I_icon_minitimeWed Nov 09, 2011 6:58 pm

Akira: No...jde to....celkem. (Škleb.)
Návrat nahoru Goto down
Gats

Gats

Poèet pøíspìvkù : 65

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 12 I_icon_minitimeWed Nov 09, 2011 7:32 pm

Gats: (Vykročím a idem k tabuli s misiami, a hľadám si nejakú ľahkú na začiatok.)
Návrat nahoru Goto down
Kyoko

Kyoko

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 12 I_icon_minitimeWed Nov 09, 2011 7:38 pm

Kyoko: Celkem... (Zasměje se a zaklapne knihu.) Taky už bych toho šprtání měla nechat. Kdo je to? (Kývne hlavou na Gatse.) A není náhodou nějaká zajímavá mise?
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Hlavní místnost   Hlavní místnost - Stránka 12 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Hlavní místnost
Strana 12 z 22Jdi na stránku : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17 ... 22  Next
 Similar topics
-
» Společenská místnost
» Společenská místnost

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
RPG hra podle anime Fairy Tail :: Off topic :: Koš-
Přejdi na: