| Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Sheilla Cabby Mlžný mág (D)
Poèet pøíspìvkù : 226 Join date : 26. 02. 11 Age : 27
| Předmět: Re: Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu Wed Mar 16, 2011 8:55 pm | |
| Sheilla: (Pomalu otevře oči a koukne se na něj takovým zvláštním pohledem.)
(*)Dneska to tu pokádám, brou. | |
|
| |
Katashi Aokawa Mlžný mág (D)
Poèet pøíspìvkù : 531 Join date : 21. 02. 11 Age : 27
| Předmět: Re: Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu Wed Mar 16, 2011 8:57 pm | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu Thu Mar 17, 2011 7:25 pm | |
| Sheilla: Něco tak nádhernýho jsem snad ještě nezažila... (Lehce zasněně, ale spíš se svůdnou přesvědčivostí.) | |
|
| |
| Předmět: Re: Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu Thu Mar 17, 2011 7:35 pm | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu Thu Mar 17, 2011 8:05 pm | |
| Sheilla: ( ) Jen si nemysli, že ty na tom taky nemáš podíl. (Opětuje.) | |
|
| |
| Předmět: Re: Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu Thu Mar 17, 2011 8:08 pm | |
| Katashi: A mám ještě jednu otázku..možná tě tím už docela štvu že se na to ptám pořád a já to chci vědět protože nechci aby ti někdo ubližoval...Co to bylo za chlapa v tom baru...vypadal jsi vystrašeně (zeptá se jí starostlivě a čekám) | |
|
| |
| Předmět: Re: Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu Fri Mar 18, 2011 5:01 pm | |
| Sheilla: (Odtáhne se od něj.) Já...měla jsem dost těžký život. Rodiče jsem ani nepoznala, prý mě kdysi našli v troskách vyhořelého domu. Nějaký čas mě měli za zázračne dítě, co přežilo požár... (Smutný ) ...ale pak jim někdo namluvil, že jsem určitě nějaká temná čarodějnice a chránili mě zlí duchové. Obdiv vystřídala nenávist a se já jako tříletá musela schovávat před vrahy, kteří na mě všude číhali. A pak jsem zjistila, kdo se mě znova pokoušel zabít... A...teď...je tady.......on je tu... Ona mě musela najít... (Rozklepe se.) | |
|
| |
| Předmět: Re: Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu Fri Mar 18, 2011 5:12 pm | |
| Katashi: (Pořádně jí poslouchám) Tak...to je mi líto že ti dům shořel a že jsi nepoznala rodiče (soucitný ) Ty a zlá čarodějnice??To já bych musel být vládce podsvětí abys ty byla zlá...vždyť ty jsi ten nejhodnější člověk pod sluncem a pokud tě chce někdo zabít tak nejdříve musí zabít mně protože já tě nikdy neopustím...a kdo se tě tedy pokoušel zabít??Stačí říct a jeho tělo i duše zmizí z tohoto světa...A neboj se...já ti pomůžu a ochráním tě (zase soucitný a pak jí obejmu) | |
|
| |
| Předmět: Re: Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu Fri Mar 18, 2011 5:28 pm | |
| Sheilla: (Chytne se ho.) Ale to já nemůžu... Ona mě našla... to se nemělo stát... hlavně ne tady. Já mám strach. Mám strach o vás. O všechny co mám ráda. (Rozbrečí se a zhroutí se mu na rameno.) Já jí přece nic neudělala. | |
|
| |
| Předmět: Re: Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu Fri Mar 18, 2011 5:31 pm | |
| Katashi: Sheillo...to bude v pořádku....společně jí porazíme a nikomu z nás ani z echu nic neudělá protože je ochráníme...A vlastně...kdo tě našel?? (řeknu jí a začnu jí jemně hladit po vlasech.) | |
|
| |
| Předmět: Re: Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu Fri Mar 18, 2011 8:46 pm | |
| Sheilla: Kdbych ti to řekla, šla by i po tobě. A to bych si neodpustila. (Obejme ho.) A ona se to dozví, když ti to řeknu. A pak bychom s tím už nic neudělali. | |
|
| |
| Předmět: Re: Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu Fri Mar 18, 2011 9:21 pm | |
| Katashi: Jenže já nesnáším ten pocit když nemůžu nic udělat a ten zrovna mám...když tě vidím jak si smutná a jak nic nemůžu dělat...je mi z toho nějak divně...a když půjde po mně tak bude větší šance že jí potkám a tak jí budu moc zabít...ale pokud nechceš tak mi to neříkej..nutit tě do toho nebudu...hlavně klid...to bude dobrý...uvidíš (soucitný a zase jí začnu hladit po vlasech) | |
|
| |
| Předmět: Re: Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu Sat Mar 19, 2011 7:44 pm | |
| Sheilla: Mám nápad. (Pustí ho. zvedne se a odběhne. Pak se vrátí s tužkou a kusem papíru.) Já jí jednou viděla. Jméno ti říct nemůžu, ale možná bych jí mohla zkusit nakreslit. (Posadí se a začne kreslit.) | |
|
| |
| Předmět: Re: Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu Sat Mar 19, 2011 7:47 pm | |
| Katashi: Hmmm??? (dostanu ze sebe nechápavě , ale pak jí poslouchám a sleduji.) Hmm...Takže nakreslit...to je velmi chytré ( a dál se dívám na obrázek který povstane) | |
|
| |
| Předmět: Re: Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu Sat Apr 23, 2011 8:54 pm | |
| Sheilla: (Vzniká obrázek celkem vysoké štíhlé ženy, s vlnitými vlasy na ramena, v šatech ke kolenům a s kožešinovým límcem. Na rameni má znak v podobě okřídlené kapky krve. Pak se jí v ruce tužka změní na takovou ,,pistolku". Ta bez jakéhokoliv hluku vystřelí proti obrázku malou kuličku, ta se rozprskne a obrázek obarví reálnými barvami tak, že vypadá jak fotka. Pak změní svůj malířský nástroj zpátky na tužku a pod obrázek napíše: Bloody Angel ...a jedním pohaybem ruky ho smete ze stolu. Pak se chytne za hlavu a uteče do svého pokoje. Obrázek zůstane Katashimu ležet u nohou.) | |
|
| |
| Předmět: Re: Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu Sat Apr 23, 2011 9:09 pm | |
| Katashi: (Chytím obrázek a ženu si snažím co nejlíp zapamatovat.Poté aktivuju Archív a obrázek se tam snažím "naskenovat".Jakmile to udělám tak papír schovám do kapsy.Pak vstanu a jdu ke dveřím Sheillina pokoje.Opatrně zaklepu na dveře pokoje.) Sheillo...můžu?? (zeptám se jí přičemž pomalu začnu otevírat dveře , ale pak se zastavím a čekám na odpověď) | |
|
| |
| Předmět: Re: Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu Sat Apr 23, 2011 9:34 pm | |
| Sheilla: Ne..neukazuj mi ten papír. (Magickým klíčem na dálku odemkne dveře. Sedí na posteli, obličej v dlaních.) | |
|
| |
| Předmět: Re: Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu Sat Apr 23, 2011 9:36 pm | |
| Katashi: (Papír před vchodem ještě vyhodím na zem někam daleko od dveří a vejdu) Neboj se...nechci ti ten papír ukazovat. (řeknu a sednu si vedle ní přičemž jí dám jednu ruku kolem ramen) Uvidíš že to bude dobrý (a při tom se pokusím o povzbudivý ) | |
|
| |
| Předmět: Re: Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu Sat Apr 23, 2011 11:35 pm | |
| Sheilla: Jestli mě najde.... (Koukne na něj.)
PS: Určitě máš v archívu seznam Dark cechů, zkus si něco vymyslet o dc Bloody Angel. Je to něco jako naše obdoba Oracion Seis... | |
|
| |
| Předmět: Re: Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu Sat Apr 23, 2011 11:49 pm | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu Sun Apr 24, 2011 12:06 am | |
| Sheilla: A ty už teda aspoň tušíš, kdo to je.....? (Zmáčkne v ruce pomyslný papír.) | |
|
| |
| Předmět: Re: Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu Sun Apr 24, 2011 12:12 am | |
| Katashi: Archív jsem zatím neprohledal ale typuju to na lovce Mágů nebo někoho z Temného Cechu...ale tím se budu zabývat až pak....Teď jsi hlavní Ty (řeknu jí a rukou jí odhrnu vlasy) | |
|
| |
| Předmět: Re: Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu Sun Apr 24, 2011 9:50 pm | |
| Sheilla: (Lehce smutný ) Asi bych měla jít do práce. (Vstane, uhladí si oblečení a odchází.) PS: Kyoko, ty vocase jeden, mazej někdy taky na ICQ! | |
|
| |
| Předmět: Re: Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu Sun Apr 24, 2011 9:54 pm | |
| Katashi: Půjdu s tebou....alespoň budu mít příležitost studovat a při tom hlídat aby se ti nic nestalo (vstanu a jdu za ní) | |
|
| |
| Předmět: Re: Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu Mon Apr 25, 2011 3:52 pm | |
| Sheilla: ( a zamkne.) *pokračujem rovnou cech | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu | |
| |
|
| |
| Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu | |
|