RPG hra podle anime Fairy Tail
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RPG hra podle anime Fairy Tail

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu

Goto down 
3 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3  Next
AutorZpráva
Sheilla Cabby
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Sheilla Cabby

Poèet pøíspìvkù : 226

Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu   Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu - Stránka 2 I_icon_minitimeWed Mar 16, 2011 8:55 pm

Sheilla: (Pomalu otevře oči a koukne se na něj takovým zvláštním pohledem.)

(*)Dneska to tu pokádám, brou.
Návrat nahoru Goto down
Katashi Aokawa
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Katashi Aokawa

Poèet pøíspìvkù : 531

PříspěvekPředmět: Re: Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu   Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu - Stránka 2 I_icon_minitimeWed Mar 16, 2011 8:57 pm

Katashi: (Po chvíli otevřu oči a všimnu si toho pohledu.Přestanu) Děje se něco??? (zeptám se jí starostlivě)

* Už taky jdu...Brou Sleep Sleep Sleep Sleep
Návrat nahoru Goto down
http://rpg-halfprince.forumczech.com/
Sheilla Cabby
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Sheilla Cabby

PříspěvekPředmět: Re: Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu   Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu - Stránka 2 I_icon_minitimeThu Mar 17, 2011 7:25 pm

Sheilla: Něco tak nádhernýho jsem snad ještě nezažila... (Lehce zasněně, ale spíš se svůdnou přesvědčivostí.)
Návrat nahoru Goto down
Katashi Aokawa
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Katashi Aokawa

PříspěvekPředmět: Re: Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu   Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu - Stránka 2 I_icon_minitimeThu Mar 17, 2011 7:35 pm

Katashi: Aha...Tak to musím přiznat to stejné...ten pocit je prostě nádherný a když jsi u toho ještě ty tak je to 1000 krát lepší ( Smile I love you neko love neko love a pak jí začnu zase líbat)
Návrat nahoru Goto down
Sheilla Cabby
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Sheilla Cabby

PříspěvekPředmět: Re: Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu   Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu - Stránka 2 I_icon_minitimeThu Mar 17, 2011 8:05 pm

Sheilla: (Smile) Jen si nemysli, že ty na tom taky nemáš podíl. (Opětuje.)
Návrat nahoru Goto down
Katashi Aokawa
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Katashi Aokawa

PříspěvekPředmět: Re: Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu   Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu - Stránka 2 I_icon_minitimeThu Mar 17, 2011 8:08 pm

Katashi: A mám ještě jednu otázku..možná tě tím už docela štvu že se na to ptám pořád a já to chci vědět protože nechci aby ti někdo ubližoval...Co to bylo za chlapa v tom baru...vypadal jsi vystrašeně (zeptá se jí starostlivě a čekám)
Návrat nahoru Goto down
Sheilla Cabby
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Sheilla Cabby

PříspěvekPředmět: Re: Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu   Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu - Stránka 2 I_icon_minitimeFri Mar 18, 2011 5:01 pm

Sheilla: (Odtáhne se od něj.) Já...měla jsem dost těžký život. Rodiče jsem ani nepoznala, prý mě kdysi našli v troskách vyhořelého domu. Nějaký čas mě měli za zázračne dítě, co přežilo požár... (Smutný Smile) ...ale pak jim někdo namluvil, že jsem určitě nějaká temná čarodějnice a chránili mě zlí duchové. Obdiv vystřídala nenávist a se já jako tříletá musela schovávat před vrahy, kteří na mě všude číhali. A pak jsem zjistila, kdo se mě znova pokoušel zabít... A...teď...je tady.......on je tu... Ona mě musela najít... (Rozklepe se.)
Návrat nahoru Goto down
Katashi Aokawa
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Katashi Aokawa

PříspěvekPředmět: Re: Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu   Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu - Stránka 2 I_icon_minitimeFri Mar 18, 2011 5:12 pm

Katashi: (Pořádně jí poslouchám) Tak...to je mi líto že ti dům shořel a že jsi nepoznala rodiče (soucitný Smile ) Ty a zlá čarodějnice??To já bych musel být vládce podsvětí abys ty byla zlá...vždyť ty jsi ten nejhodnější člověk pod sluncem a pokud tě chce někdo zabít tak nejdříve musí zabít mně protože já tě nikdy neopustím...a kdo se tě tedy pokoušel zabít??Stačí říct a jeho tělo i duše zmizí z tohoto světa...A neboj se...já ti pomůžu a ochráním tě (zase soucitný Smile a pak jí obejmu)
Návrat nahoru Goto down
Sheilla Cabby
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Sheilla Cabby

PříspěvekPředmět: Re: Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu   Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu - Stránka 2 I_icon_minitimeFri Mar 18, 2011 5:28 pm

Sheilla: (Chytne se ho.) Ale to já nemůžu... Ona mě našla... to se nemělo stát... hlavně ne tady. Já mám strach. Mám strach o vás. O všechny co mám ráda. (Rozbrečí se a zhroutí se mu na rameno.) Já jí přece nic neudělala.
Návrat nahoru Goto down
Katashi Aokawa
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Katashi Aokawa

PříspěvekPředmět: Re: Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu   Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu - Stránka 2 I_icon_minitimeFri Mar 18, 2011 5:31 pm

Katashi: Sheillo...to bude v pořádku....společně jí porazíme a nikomu z nás ani z echu nic neudělá protože je ochráníme...A vlastně...kdo tě našel?? (řeknu jí a začnu jí jemně hladit po vlasech.)
Návrat nahoru Goto down
Sheilla Cabby
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Sheilla Cabby

PříspěvekPředmět: Re: Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu   Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu - Stránka 2 I_icon_minitimeFri Mar 18, 2011 8:46 pm

Sheilla: Kdbych ti to řekla, šla by i po tobě. A to bych si neodpustila. (Obejme ho.) A ona se to dozví, když ti to řeknu. A pak bychom s tím už nic neudělali.
Návrat nahoru Goto down
Katashi Aokawa
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Katashi Aokawa

PříspěvekPředmět: Re: Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu   Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu - Stránka 2 I_icon_minitimeFri Mar 18, 2011 9:21 pm

Katashi: Jenže já nesnáším ten pocit když nemůžu nic udělat a ten zrovna mám...když tě vidím jak si smutná a jak nic nemůžu dělat...je mi z toho nějak divně...a když půjde po mně tak bude větší šance že jí potkám a tak jí budu moc zabít...ale pokud nechceš tak mi to neříkej..nutit tě do toho nebudu...hlavně klid...to bude dobrý...uvidíš (soucitný Smile a zase jí začnu hladit po vlasech)
Návrat nahoru Goto down
Sheilla Cabby
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Sheilla Cabby

PříspěvekPředmět: Re: Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu   Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Mar 19, 2011 7:44 pm

Sheilla: Mám nápad. (Pustí ho. zvedne se a odběhne. Pak se vrátí s tužkou a kusem papíru.) Já jí jednou viděla. Jméno ti říct nemůžu, ale možná bych jí mohla zkusit nakreslit. (Posadí se a začne kreslit.)
Návrat nahoru Goto down
Katashi Aokawa
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Katashi Aokawa

PříspěvekPředmět: Re: Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu   Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Mar 19, 2011 7:47 pm

Katashi: Hmmm??? (dostanu ze sebe nechápavě , ale pak jí poslouchám a sleduji.) Hmm...Takže nakreslit...to je velmi chytré (Smile a dál se dívám na obrázek který povstane)
Návrat nahoru Goto down
Sheilla Cabby
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Sheilla Cabby

PříspěvekPředmět: Re: Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu   Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Apr 23, 2011 8:54 pm

Sheilla: (Vzniká obrázek celkem vysoké štíhlé ženy, s vlnitými vlasy na ramena, v šatech ke kolenům a s kožešinovým límcem. Na rameni má znak v podobě okřídlené kapky krve. Pak se jí v ruce tužka změní na takovou ,,pistolku". Ta bez jakéhokoliv hluku vystřelí proti obrázku malou kuličku, ta se rozprskne a obrázek obarví reálnými barvami tak, že vypadá jak fotka. Pak změní svůj malířský nástroj zpátky na tužku a pod obrázek napíše: Bloody Angel ...a jedním pohaybem ruky ho smete ze stolu. Pak se chytne za hlavu a uteče do svého pokoje. Obrázek zůstane Katashimu ležet u nohou.)
Návrat nahoru Goto down
Katashi Aokawa
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Katashi Aokawa

PříspěvekPředmět: Re: Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu   Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Apr 23, 2011 9:09 pm

Katashi: (Chytím obrázek a ženu si snažím co nejlíp zapamatovat.Poté aktivuju Archív a obrázek se tam snažím "naskenovat".Jakmile to udělám tak papír schovám do kapsy.Pak vstanu a jdu ke dveřím Sheillina pokoje.Opatrně zaklepu na dveře pokoje.) Sheillo...můžu?? (zeptám se jí přičemž pomalu začnu otevírat dveře , ale pak se zastavím a čekám na odpověď)
Návrat nahoru Goto down
Sheilla Cabby
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Sheilla Cabby

PříspěvekPředmět: Re: Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu   Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Apr 23, 2011 9:34 pm

Sheilla: Ne..neukazuj mi ten papír. (Magickým klíčem na dálku odemkne dveře. Sedí na posteli, obličej v dlaních.)
Návrat nahoru Goto down
Katashi Aokawa
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Katashi Aokawa

PříspěvekPředmět: Re: Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu   Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Apr 23, 2011 9:36 pm

Katashi: (Papír před vchodem ještě vyhodím na zem někam daleko od dveří a vejdu) Neboj se...nechci ti ten papír ukazovat. (řeknu a sednu si vedle ní přičemž jí dám jednu ruku kolem ramen) Uvidíš že to bude dobrý (a při tom se pokusím o povzbudivý Smile)
Návrat nahoru Goto down
Sheilla Cabby
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Sheilla Cabby

PříspěvekPředmět: Re: Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu   Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Apr 23, 2011 11:35 pm

Sheilla: Jestli mě najde.... (Koukne na něj.)

PS: Určitě máš v archívu seznam Dark cechů, zkus si něco vymyslet o dc Bloody Angel. Je to něco jako naše obdoba Oracion Seis...
Návrat nahoru Goto down
Katashi Aokawa
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Katashi Aokawa

PříspěvekPředmět: Re: Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu   Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu - Stránka 2 I_icon_minitimeSat Apr 23, 2011 11:49 pm

Katashi: Tak jí zabiju..to ti přísahám...budu u tebe klidně celé dny a noci a nepustím jí k tobě ani na krok.....(/a kdyby náhodou tak klidně za tebe položím život/ pomyslím si , ale nevyslovuji to nahlas protože nechci aby se Sheilla bála)

P.S.: Jop..postarám se ale teď mi to zrovna nějak nemyslí Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Sheilla Cabby
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Sheilla Cabby

PříspěvekPředmět: Re: Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu   Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Apr 24, 2011 12:06 am

Sheilla: A ty už teda aspoň tušíš, kdo to je.....? (Zmáčkne v ruce pomyslný papír.)
Návrat nahoru Goto down
Katashi Aokawa
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Katashi Aokawa

PříspěvekPředmět: Re: Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu   Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Apr 24, 2011 12:12 am

Katashi: Archív jsem zatím neprohledal ale typuju to na lovce Mágů nebo někoho z Temného Cechu...ale tím se budu zabývat až pak....Teď jsi hlavní Ty (řeknu jí a rukou jí odhrnu vlasy)
Návrat nahoru Goto down
Sheilla Cabby
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Sheilla Cabby

PříspěvekPředmět: Re: Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu   Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Apr 24, 2011 9:50 pm

Sheilla: (Lehce smutný Smile) Asi bych měla jít do práce. (Vstane, uhladí si oblečení a odchází.)

PS: Kyoko, ty vocase jeden, mazej někdy taky na ICQ!
Návrat nahoru Goto down
Katashi Aokawa
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Katashi Aokawa

PříspěvekPředmět: Re: Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu   Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Apr 24, 2011 9:54 pm

Katashi: Půjdu s tebou....alespoň budu mít příležitost studovat a při tom hlídat aby se ti nic nestalo (vstanu a jdu za ní)
Návrat nahoru Goto down
Sheilla Cabby
Mlžný mág (D)
Mlžný mág (D)
Sheilla Cabby

PříspěvekPředmět: Re: Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu   Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu - Stránka 2 I_icon_minitimeMon Apr 25, 2011 3:52 pm

Sheilla: (Smile a zamkne.)

*pokračujem rovnou cech
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu   Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu - Stránka 2 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Byt Sheilly Cabby, Vial street, poblíž cechu
Strana 2 z 3Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Ikatsův byt poblíž cechu Feary Rainbow
» Chelsa Cabby
» Sheilla Cabby
» Chelsa Cabby
» Sheilla Cabby (half-NPC)

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
RPG hra podle anime Fairy Tail :: Off topic :: Koš :: Domovy členů cechu-